IJsblokjesmachine

Heeft u een ijsblokjesmachine voor in de horeca nodig?

Een cocktail, een likeur of whiskey of soms zelfs een wijntje, smaken extra lekker als hieraan ijsblokjes zijn toegevoegd. Natuurlijk vriest u als horecabedrijf niet zelf uw ijsblokjes in om ze vervolgens uit een zakje te peuteren. Het komt wel eens voor dat er balen met ijsblokjes ingekocht worden, maar als u dit omrekent, dan is dit relatief duur. Een ijsblokjesmachine in de horeca is meestal een must. Als klanten dit wensen, dan wilt u hen immers een drankje met ijsblokjes kunnen aanbieden. Een ijsblokjesmachine in de horeca zorgt ervoor, dat u altijd ijsblokjes ter beschikking heeft.

Hoe werken ijsblokjesmachines in de horeca?

IJsblokjesmachines in de horeca bestaan er in vele soorten en maten. Wilt u een professionele ijsblokjesmachine waardoor u nooit zonder ijsblokjes zit? Dan moet deze aangesloten worden op een waterleiding. Er zijn ook modellen die uzelf met water moet vullen, maar dit is lastig en in drukke tijden vergeet u dit. Verder moet er een groot reservoir aanwezig zijn, zodat de ijsblokjes worden opgeslagen en altijd op te scheppen zijn. Let ook op het vermogen van ijsblokjesmachines in de horeca. Het vermogen bepaalt namelijk hoeveel kilogram ijsblokjes er gemaakt kunnen worden. U schaft dus een ijsblokjesmachine aan die geschikt is voor de grootte van uw horecaonderneming. Verwerkt u dagelijks veel drankjes, kies dan voor een ijsblokjesmachine met een groot vermogen en een groot ijsblokjesreservoir.

Een ijsblokjesmachine voor in de horeca kopen bij Tapclean

Wilt u een ijsblokjesmachine voor in de horeca kopen? Dan hoort dit een professionele machine te zijn die grote hoeveelheden aan kan. Hiervoor moet u bij de expert op het gebied van ijsblokjesmachines zijn, zoals Tapclean. Bij ons bestelt u heel gemakkelijk uw ijsblokjesmachine voor de horeca in onze webshop. Wij hebben hier diverse modellen. Wilt u een machine die 25 kg. ijsblokjes per dag kan maken of 44 kg? Kies het model die het beste bij uw horecazaak past, dan zorgen wij voor een snelle levering binnen 2 tot 4 werkdagen.

      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen