Mini koelkast

Een mini koelkast voor de horeca bestelt u bij Tapclean
Een mini koelkast voor de horeca is op allerlei manieren te gebruiken. Heeft u een hotel, dan plaatst u een mini koelkast in de kamers zodat uw gasten altijd iets te drinken en te snacken hebben. Heeft u een café of theehuis, dan kunt u de mini koelkast met een glazen deur gebruiken als etalage om te laten zien welk gebak u aanbiedt. In een bar kan een mini koelkast als reclamemiddel fungeren door hem met bepaalde drankjes te vullen die u in de aanbieding heeft. En uiteraard is een mini koelkast overal handig, omdat deze ruimtebesparend is en dus op verscheidene plekken geplaatst kan worden. U heeft dan altijd gekoelde producten bij de hand, hoe beperkt de ruimte ook is.

Bestel uw mini koelkast voor de horeca bij ons
Wij bieden verschillende mini koelkasten aan en deze zijn geschikt voor alle situaties. Zo hebben we simpele koelkasten met een gesloten deur die vooral praktisch zijn. We hebben ook kleine display koelkasten met een lichtbak voor extra reclame. U treft verschillende mini koelkasten aan met glazen deuren of met een spreuk of een print er op. Deze zijn bedoeld om in het zicht geplaatst te worden. Wat ook uw behoeften, bij ons kunt u een mini koelkast voor de horeca bestellen en snel in huis hebben. We hebben vast exact wat u zoekt.

Tapclean is uw winkel
Bij ons kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft in de bar van uw horeca gelegenheid. We zijn gespecialiseerd in het leveren van biertaps en bijbehorende benodigdheden, maar ook voor alles achter uw bar, zoals koelsystemen, spoeltafels en watertoevoer. Wilt u een mini koelkast voor de horeca bestellen, dan doet u dat gemakkelijk in onze webwinkel. U bent ook van harte welkom bij ons winkelpand in De Rijp.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen