Fustenkoeler

Koel uw bier professioneel met een Serrco fustenkoeler

In de meeste gevallen zult u voor een biertapinstallatie bierfusten gebruiken. Deze fusten dienen gekoeld te worden. Voor de koeling van bier zijn diverse soorten systemen verkrijgbaar. Daarnaast behoort een koelsysteem tot één van de meest belangrijke onderdelen van een biertapinstallatie. U moet dus kiezen voor een koeling van hoge kwaliteit. Over de kwaliteit van een Serrco fustenkoeler hoeft u niet te twijfelen. Een Serrco fustenkoeler koelt niet alleen goed, het is ook een fraaie fustenkoeler, in de vorm van een mooie en antracietkleurige kast. Hierdoor kunt u een Serrco fustenkoeler overal plaatsen, waar u maar wilt.

Welk soort Serrco fustkoeler kunt u kiezen?

Wanneer u bierfusten gebruikt van 20 en/of 50 liter, dan is een Serrco fustkoeler ideaal. U kunt kiezen uit diverse afmetingen voor een Serrco fustkoeler. In de kleinere fustkoelers van Serrco kunt u één bierfust kwijt van 50 liter of 4 fusten van 20 liter. Bij grotere modellen, kunt u zowel een fust van 50 liter als enkele fusten van 20 liter kwijt. De koelers zijn gemaakt van RVS en passen dus ook in een idem interieur. Kenmerk van alle modellen van Serrco, is dat ze voorzien zijn van een Energetic label. Dit is het bewijs dat u met een Serrco fustkoeler een duurzame keuze maakt en waarbij u 35% minder energie verbruikt.

Een Serrco fustenkoeler is te koop bij Tapclean

Als u specifiek een Serrco fustenkoeler wilt aanschaffen, dan moet u hiervoor bij de specialist zijn. Een Serrco fustenkoeler is te koop bij Tapclean. U vindt bij ons alle modellen van Serrco, in zowel onze winkel in De Rijp als in onze webshop. Wilt u snel over uw Serrc fustenkoeler beschikken? Bestel dan in onze webshop, dan komt uw fustenkoeler binnen 2 tot 4 werkdagen bij u aan. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen als u meer informatie nodig heeft over de Serrco fustenkoelers.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen