Wijnkoelkast

Ook in het assortiment
Voor een wijnkoelkast in de horeca is Tapclean de juiste winkel

Als u een indrukwekkende wijnkaart aanbiedt, dan weet u dat een wijnkoelkast in de horeca geen overbodige luxe is. Deze koelkast houdt al uw wijn op de perfecte temperatuur, klaar om geserveerd te worden aan uw gasten. Sommige wijnkasten hebben twee zones, zodat u twee verschillende temperaturen aan kunt bieden, en anderen hebben één. Het is een ideale manier om indruk te maken op uw gasten en ze te laten zien dat u serieus bent over uw wijn. Denkt u eraan om een wijnkoelkast voor de horeca te bestellen? Dan zijn wij een uitstekende plek om dat te doen.

Een wijnkoelkast voor de horeca van Tapclean

Tapclean biedt kwalitatieve wijnkasten aan. Hier kunt u meer dan 150 flessen wijn in kwijt en exact op de juiste temperatuur bewaren. De deur is van glas, zodat u niet alleen aan uw gasten kunt laten zien welke wijnen u heeft en koelt, maar dat ze ook uitgenodigd worden om deze aan te schaffen. Met deze koelkasten maakt u echt indruk op uw gasten en vertelt u ze dat u net zo serieus bent over wijn als zij. Met de verschillende temperatuurzones die u zelf instelt is uw wijn altijd perfect op temperatuur en bent u er klaar voor als er een fles wordt besteld.

Bespreek het met onze klantenservice

Een wijnkoelkast voor de horeca kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Maar u zult geen spijt krijgen van deze investering. Bespreek uw aankoop daarom met onze deskundige klantenservice, zodat u zeker weet dat u de juiste koelkast uitkiest. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u advies geven over wat u op het punt staat aan te schaffen. U bestelt de koelkast daarna gemakkelijk online en heeft hem snel in huis. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons winkelpand in De Rijp.

      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen