Lekbladen

Geen spoeltafel is compleet zonder lekblad van Tapclean
Een goed ingerichte spoeltafel heeft uiteraard een spoelbak, maar daar hoort ook een lekblad bij. In de spoelbak worden de glazen gereinigd. Daar staat ook een standbuis of een overloop in om het water te circuleren en glazenborstels om de glazen mee te reinigen. Daarna worden de glazen afgespoeld en op de kop neergezet op het blad. Daar kan het glas uitlekken tot het opnieuw gebruikt wordt voor de volgende gast. Tapclean heeft verschillende soorten lekbladen in de aanbieding en dat betekent dat er vast een product is dat u zal bevallen.

Een lekblad van Tapclean
Bij ons kunt u terecht voor enkel lekblad of lekbladen die vast zitten aan een spoeltafelblad. We hebben ook een inzetkorf die u in de spoelbak kunt zetten en die als lekblad voor de horeca fungeert. Het belangrijkste kenmerk van een blad voor glazen is dat het water weg kan lopen en er dus geen plassen water ontstaan. Daarom hebben lekbladen altijd gaten of groeven. In ons assortiment treft u kwalitatieve Branco- , Anto- en Franke lekbladen aan. Daarmee richt u uw spoeltafel exact zo in als u het voor ogen heeft. We hebben ook lek tapbladen met spoelkruisjes en complete spoel tafelbladen met alles er op en er aan.

Bestellen bij Tapclean
Aan lekbladen bij ons dus geen tekort en u kunt ons assortiment rustig bekijken in onze webwinkel. Daar kunt u uw lekblad direct ook kopen, maar heeft u nog vragen dan is onze klantenservice beschikbaar om deze te beantwoorden. We hebben ook een winkel in De Rijp die elke weekdag open is (woensdag is op afspraak) en waar u onze artikelen in het echt kunt bekijken. Daar spreekt u met een medewerker en stelt u zelf uw perfecte spoeltafel samen zodat uw personeel efficiënt en grondig hun werk kan doen.