Spoeltafelbladen

Een compleet spoeltafelblad bestelt u bij Tapclean
Een spoeltafelblad is een aanrecht dat bestaat uit één of twee spoelbakken, een uitlek gedeelte en eventueel ook een werkgedeelte. Tapclean is de groothandel voor alles wat te maken heeft met biertaps en barbenodigdheden en wij verkopen dus ook spoeltafelbladen. Deze zijn allen van goede kwaliteit en te krijgen in een verscheidenheid aan uitvoeringen. Zo kunt u zelf uw spoeltafel samenstellen zodat u uw ruimte achter de bar optimaal benut. We verkopen dan ook grote- en kleine tafelbladen en alles wat u nog meer nodig heeft om uw spoelruimte te optimaliseren voor uw personeel.

Een spoeltafelblad aanschaffen bij Tapclean
Bij ons vindt u allerlei soorten spoeltafelbladen, met de spoelbak aan de rechter kant, in het midden aan de linker kant. U kiest tussen één of twee spoelbakken, u kunt een uitlek gedeelte nemen of niet en de tafels zijn te krijgen in allerlei afmetingen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de benodigdheden om de afvoer mee aan te sluiten, om de watertoevoer te regelen en de watercirculatie in gang te houden. Kies bijvoorbeeld voor een overloop of een standbuis. U investeert in een paar borstels voor in de spoelbak, een spoelkraan indien gewenst en uiteraard ook bierglasreiniger of een spoelkruisje. Met onze producten maakt u uw spoeltafel voor de horeca uniek en exact aangepast op uw specifieke wensen en behoeften.

Bestel uw producten in onze webwinkel
Als u onze webwinkel bezoekt, kunt u ons complete assortiment in uw eigen tijd bekijken. We hebben ons gespecialiseerd in biertaps, biertapmaterialen en bar benodigdheden en dat betekent dat u niet alleen uw tafelblad kunt kopen, maar ook alles wat daarbij hoort. Loop ons aanbod rustig door en komt u er niet uit dan staan onze deskundige medewerkers van de klantenservice voor u klaar om u te helpen met advies en raad. Tapclean is dé groothandel voor alles wat u nodig heeft achter uw bar.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen