CI320816FS koppeling 1/4" x 3/4 BSP

CI320816FS koppeling 1/4" x  3/4 BSP
2,78 *Prijzen zijn exclusief btw € 3,36 inclusief btw
Fabrikant John Guest
ArtikelcodeJG1375
665626142864
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Schroefverbinder

Ontdek de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van schroefverbinders: een essentiële oplossing voor veilige en moeiteloze verbindingen in diverse toepassingen. Met een ongeëvenaarde reputatie in de industrie bieden de schroefverbinders van John Guest hoogwaardige kwaliteit en innovatief ontwerp. Deze schroefverbinders, beschikbaar in diverse materialen zoals duurzaam plastic en roestvrij staal, garanderen een probleemloze installatie en een solide verbinding.

John Guest schroefverbinders bieden een breed scala aan formaten en configuraties, waardoor ze perfect passen bij verschillende behoeften en specificaties. De eenvoudige maar effectieve installatie, dankzij het snelkoppelingsmechanisme, bespaart tijd en minimaliseert het risico op lekkages. Vertrouw op de bewezen prestaties van een schroefverbinder van John Guest voor nauwkeurige, lekvrije en duurzame verbindingen. Haal het beste uit uw projecten met de betrouwbaarheid en innovatie die deze hoogwaardige schroefverbinders bieden.

Schroefverbinders in verschillende afmetingen

Bij TapClean bieden we een uitgebreid assortiment schroefverbinders in verschillende maten, waaronder John Guest 1/2, John Guest 5/8, John Guest 3/8. Dit kan duiden op BSP of UNS. BSP staat voor British Standard Pipe en wordt vaak gebruikt in pijpleidingsystemen voor zowel industrieel als huishoudelijk gebruik. UNS staat voor Unified Numbering System en bestaat uit een reeks unieke nummers met betrekking tot het type metaal en legering. Deze specifieke afmetingen zijn ontworpen om perfect te passen bij diverse leidingsystemen en -toepassingen, waardoor ze een veelgevraagde keuze zijn in horeca omgevingen.Een andere factor voor de afmetingen van de schroefverbinders is het aantal millimeters of inches. Veelvoorkomende afmetingen zijn de John Guest 12mm of de John Guest 15mm.

De hoogwaardige materialen, zoals robuust plastic en corrosiebestendig roestvrij staal, gecombineerd met het gebruiksvriendelijke ontwerp van deze schroefverbinders, garanderen een snelle en veilige installatie. Met de schroefverbinders profiteert u van de veelzijdigheid en duurzaamheid die deze schroefverbinders bieden. Creëer lekvrije verbindingen van topkwaliteit met het vertrouwen dat alleen een gerenommeerd merk als John Guest kan bieden. Ontdek vandaag nog de precisie en betrouwbaarheid van John Guest schroefverbinders bij TapClean.

Ruim op voorraad

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken John Guest