Tapclean heeft het exclusieve Lindr dealerschap voor Nederland en België!

Lindr is een toonaangevende fabrikant van koel- en tapapparatuur in Europa. Lindr verkoopt elk jaar tienduizenden biertapsystemen over de hele wereld.
De Lindr koel- en tapapparatuur wordt gemaakt in drie productievestigingen in de pittoreske dorpjes Sadová en Dohalice, op enkele kilometers van Hradec Králové, in Tsjechië. Hier werken ongeveer 250 mensen in de productie, ontwikkeling of op de administratie.
Elk onderdeel, dat onder het merk Lindr verkocht wordt, is zorgvuldig ontworpen, getekend, geproduceerd, uitgebreid getest en deugdelijk verpakt voordat het afgeleverd wordt.
Elk jaar komt Lindr met nieuwe toestellen op de markt. Op dit moment heeft Lindr het grootste assortiment droogkoelers en compacte koelapparaten op de Europese markt.
Gelijktijdig met de introductie van nieuwe tap- en koelapparaten is Lindr voortdurend bezig met het innoveren van het bestaande portfolio om aan de nieuwe eisen van klanten te voldoen.
Lindr is zich steeds bewust van de noodzakelijke kwaliteit van het uitgeschonken bier en de diepe wortels van de biercultuur in het algemeen. Om de Lindr producten zo goed mogelijk aan de wereld te kunnen presenteren worden alleen gecertificeerde materialen en grondstoffen gebruikt die voldoen aan de hoogste eisen van hygiëne en CE-normen. Lindr garandeerd de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid, een lange levensduur en een hoge restwaarde.
Lindr is in 1992 opgericht door Milos Lindr als een productie- en servicebedrijf op het gebied van koel- en taptechniek. Als gevolg van jarenlange goede service, betrouwbare leveringen en het goed luisteren naar de wensen van klanten is Lindr snel van een klein familiebedrijf naar een toonaangevende Tsjechische fabrikant van koel- en tapapparatuur gegroeid. Zelfs nu Lindr het breedste en uitgebreidste productieprogramma van Europa heeft wordt nog steeds vastgehouden aan de oorspronkelijke kernwaarden, de visie van een Tsjechies familiebedrijf dat het belangrijk vindt om zijn producten aan te laten sluiten aan de eisen en wensen van haar klanten.

Tapclean is de officiële dealer en importeur van Lindr biertapsystemen in Nederland en België en daar zijn wij trots op!
Tapclean levert niet alleen aan bedrijven binnen en buiten de horeca, maar levert ook thuisinstallaties of installaties voor in uw tuin.
Bel of mail ons gerust, wij informeren u graag over ons uitgebreide assortiment.