Blue pura warm carbonator insta fizz

Blue pura warm carbonator insta fizz
748.99 € 619.00 exclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodeblp90
HEERLIJK BRUISENDE DRANKJES MET EEN CARBONATOR
Als u in de horeca frisdrank schenkt, dan zijn er diverse redenen om niet te werken met frisdrankflessen. Flessen nemen veel ruimte in beslag en met zware flessen slepen is niet erg handig. Bovendien zijn kunststof flessen altijd een aanslag op het milieu. Een ander nadeel, is dat als u maar één of twee glazen uit een fles moet schenken, de rest van de inhoud de volgende dag eigenlijk niet meer bruikbaar is. U wilt namelijk wel frisdrank schenken met voldoende koolzuur en dit wordt minder na het openen van de fles. U doet er in dit geval goed aan om frisdrank uit de tap te schenken. Hiervoor heeft u een carbonator nodig.

EEN CARBONATOR KOPEN IN DE WEBSHOP VAN TAPCLEAN
Ook online kunt u een carbonator kopen bij Tapclean. Alles op het gebied van bar aankleding, biertaps en horeca benodigdheden, kunt u vinden in onze webshop. U kunt bij ons bestellen als eigenaar van een horecazaak, maar ook als u als particulier sodawater wilt hebben, is het erg gemakkelijk om in onze webshop te bestellen. Door onze expertise, kunnen wij u van goede adviezen voorzien over de aansluiting of laat onze monteurs langskomen. Wij installeren uw carbonator dan professioneel en vakkundig.

CARBONATORS BESTELLEN BIJ TAPCLEAN
Carbonators zijn apparaten waarin een proces plaatsvindt, waarbij water en koolzuurgas met elkaar worden vermengd. Deze systemen kunnen op verschillende wijzes worden toegepast. Misschien heeft u enkel behoefte aan sodawater? Dan wordt de carbonator rechtstreeks op de tap aangesloten. Leidingwater komt in de carbonator en wordt hier met koolzuurgas vermengd. Vervolgens krijgt u heerlijk bruisend water uit de tap. Een carbonator kan ook koelen, dus het water is altijd op een heerlijke temperatuur. Het is ook mogelijk om carbonators onderdeel van een postmix-intallatie te laten zijn. Nadat het water en koolzuurgas zijn vermengd, wordt in de tapkraan het sodawater gemengd met geconcentreerde siroop van een bepaalde soort frisdrank. U krijgt dan altijd een goede frisdrank met optimale prik uit de tap. U kunt een carbonator bestellen bij Tapclean.
Op voorraad
De professionele koolzuurcilinder van Blupura is ideaal voor bars met een koudwaterinlaat.
  • Professionele carbonator van 1 liter.
  • Compact ontwerp, gemaakt van roestvrij staal.
  • Snelle, eenvoudige installatie voor gebruik in elke omgeving.

Optioneel

CO2 drukregelaar
Waterdrukregelaar
Blupura filtraties en kranen
Mechanische kranen
Elektronische kranen