Wijntap

Met een wijntap van Tapclean heeft u snel een heerlijk gekoeld wijntje!
U kent ons misschien het beste van de biertaps die we verkopen, maar wist u dat we ook een wijntap aanbieden? Biertaps heten zo omdat ze veel voor bier gebruikt worden, maar eigenlijk kan daar elke drank mee worden geserveerd. Zo lang het vloeibaar is. Wijntaps zijn dan ook hele handige apparaten waarmee u in een handomdraai een heerlijk gekoeld glas wijn aanlevert. Dat is fijn voor uzelf, als u lekker op het terras in de tuin zit, een etentje heeft georganiseerd of een film wilt kijken op de bank. U houdt het glas onder de tap, gebruikt het kraantje en heeft in seconden een heerlijk glas wijn in uw handen.

Een wijntap voor de horeca.
De boven beschreven scenario’s omschrijven wijntaps die u thuis kunt gebruiken, maar ook in de horeca worden deze apparaten vaak toegepast. Deze wijntaps hebben als voordeel dat ze mobiel zijn en u ze dus overal mee naartoe kunt nemen. Dat betekent dat u wijn kunt serveren op uw terras, bij bruiloften en bij andere feesten. Met een tap op uw toog helpt u uw personeel sneller en efficiënter te werken, want ze hoeven dan niet elke keer de fles te pakken en te openen. Heeft u een horeca gelegenheid, dan is een wijntap bestellen dus een prima plan.

Bestel uw wijntap bij Tapclean.
In ons assortiment treft u verschillende wijntaps aan. Deze hebben meestal drie kraantjes, zodat u de mogelijkheid heeft om witte wijn, rode wijn en rosé te serveren. De wijntap houdt de drankjes koel en klaar om gedronken te worden. Een wijntap kopen doet u niet zomaar en daarom staat onze helpdesk voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Ook in onze winkel in De Rijp bent u van harte welkom om uw aankoop met onze medewerkers te bespreken, de wijntaps zelf te bekijken en zo een aankoop te doen.