Barmatten

Op een bar is een barmat zeker zinvol
Als u een horecazaak runt en achter de bar staat, dan kent u het wel: een bar vol met vlekken. Dit is niet geheel onlogisch, als er dagelijks of op een avond honderden drankjes over de bar gaan. Mensen zitten aan de bar te drinken, er wordt geproost en ook zeker gemorst. Nu is een goede bar hier wel tegen bestand, maar toch wilt u uw bar zo lang mogelijk mooi houden. Ook wilt u niet dagelijks uren staan boenen om uw bar weer mooi schoon te krijgen, u heeft wel betere dingen te doen. Een simpele barmat kan hoe nietszeggend dit voorwerp misschien ook is, zeer belangrijk zijn bij het schoonhouden van uw bar.

Uit welke soorten barmatten kunt u kiezen?
Barmatten bestaan uit vele soorten en maten. Een bar is meestal niet zo breed als een tafel, dus het formaat zal niet te breed zijn. De lengte kan verschillen. Sommige bareigenaren kiezen voor een lange loper over de bar, zodat het hout zoveel mogelijk wordt afdekt. Weer anderen kiezen nog voor de klassieke bierviltjes. Die werken toch ook? Inderdaad, maar veel minder lang en ze zijn niet duurzaam. Daarom zijn de huidige barmatten tegenwoordig van siliconen of rubber. Deze materialen nemen het vocht goed op en het is erg gemakkelijk om deze barmatten schoon te maken. Dergelijke barmatten gaan erg lang mee en zijn hierdoor zeer duurzaam. U kunt ze in alle formaten en kleuren krijgen en zelfs met het logo van een biermerk.

Barmatten kopen kan bij Tapclean
Wilt u barmatten kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tapclean. Wij hebben hier stevige en duurzame siliconen matten in verschillende afmetingen. De matten zijn antislip, zodat ieder glas goed blijft staan. Wanneer u uw bestelling voor een barmat plaatst, verzenden wij deze zo snel mogelijk. Meestal binnen 2 tot 4 werkdagen kunt u uw bestelling verwachten. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft of speciale wensen omtrent barmatten.