Kleine tapinstallatie

Zelfs met een kleine tapinstallatie kunt u al uw klanten helpen
Tapclean is specialist in het leveren van biertaps en biertapbenodigdheden en bent u op zoek naar een kleine tapinstallatie, dan bent u bij ons op de juiste plek. Een kleine installatie hoeft niet automatisch te betekenen dat u er minder mee kunt. Dit zijn biertaps die beter passen achter een bar met minimale afmetingen, in kantines of clubhuizen waar niet dagelijks bier geschonken wordt of zelfs bij u op het aanrecht in huis. Met een kleine installatie tapt u altijd een vers biertje. Het goede nieuws is dat deze installaties vaak ook bijzonder mobiel zijn en u ze eigenlijk overal kunt neerzetten.

Het voordeel van een kleine tapinstallatie
Er zijn een aantal situaties te bedenken waarin een kleinere biertap gewenst is. Misschien serveert u dranken buiten, op feesten of bruiloften of bij andere gelegenheden. Dan gebruikt u een klapbuffet en kunt u daar een kleine tapinstallatie bij bestellen. Zo heeft u eigenlijk een mobiele bar. Misschien heeft u een klein cafeetje met beperkt ruimte en een kleine klantenbasis, dan is een kleinere tap ruimtebesparend. Bent u de eigenaar van een clubhuis dat één keer per week open is, dan heeft u ook geen uitgebreide tapinstallatie nodig om uw klanten te kunnen serveren. En er zijn zelfs biertaps voor thuis die ideaal zijn tijdens de zomermaanden als de barbecue aan staat en u buiten van het heerlijke weer geniet.

Bestel uw biertap bij Tapclean
Wat ook uw behoeften, omstandigheden en benodigdheden, bij Tapclean hebben we er een biertap voor. U kunt uw kleine tapinstallatie online kopen of u kunt onze winkel in De Rijp bezoeken en daar ons assortiment bekijken. Komt u er even niet uit, dan staan onze deskundige medewerkers in de winkel of bij de klantenservice klaar met raad en advies.