Professionele tapinstallatie

Alles voor uw professionele tapinstallatie onder één dak
Heeft u een complete en professionele tapinstallatie nodig, dan is Tapclean de groothandel voor u. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met biertaps en biertap materialen, zodat u een perfecte installatie samenstelt die exact aansluit bij uw specifieke behoeften. Met een goede biertap kunt u uw gasten altijd van een vers en koud biertje voorzien, maar deze moet uiteraard wel aan de nodige eisen voldoen. Loop daarom ons assortiment rustig door en u vindt ongetwijfeld wat u nodig heeft.

Uw ideale professionele tapinstallatie
Voordat u uw professionele tapinstallatie gaat bestellen is het belangrijk dat u zich afvraagt hoe deze er uit moet zien. Welke biertjes wilt u op de tap aanbieden, bijvoorbeeld, want verschillende merken gebruiken verschillende accessoires. Wilt u één, of meerdere tapkraantjes? Wilt u een mobiele biertap of een permanente installatie? Hoe wilt u uw bier koelen, met een waterkoeler, een droogkoeler of een hybride systeem? En wilt u tappen met CO2, wat het bier langer houdbaar maakt, of met lucht, wat minder extra onderdelen vergt? U heeft dus nogal wat keuzes te maken, maar u staat er niet alleen voor. Onze professionele helpdesk is er om vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven, zodat u de perfecte tapinstallatie samenstelt voor uw bar.

Kom langs in De Rijp
Onze volledige voorraad bekijkt u op uw gemak via onze online winkel, maar we hebben ook een winkelpand in De Rijp. Deze is elke weekdag geopend en u bent welkom om ons een bezoekje te brengen. U kunt uw professionele tapinstallatie kopen via beide opties en deze snel ontvangen. Onze monteurs doen dan ook de installatie voor u en het periodieke onderhoud. Dat betekent dat u binnen een korte tijd een perfect werkende tapinstallatie heeft waar u heel lang gebruik van kunt maken.