Inbouw spoelbak

Een mooie spoeltafel heeft een inbouw spoelbak

Achter de bar gebeurt van alles en met een inbouw spoelbak in uw spoeltafel kan uw personeel efficiënt en doelgericht werken. Dit is een spoelbak die in het tafelblad ligt en niet er op. Uw personeel kan dan probleemloos de glazen en ander servies wassen en uit laten lekken, klaar voor de volgende klant. Bij Tapclean bieden we allerlei producten en accessoires aan voor uw spoeltafel en uiteraard vindt u bij ons dan ook voldoende keuze in inbouw spoelbakken. Met al deze producten stelt u een voor u perfecte spoeltafel samen die exact aansluit bij uw behoeften en die van uw personeel.

Een inbouw spoelbak van Tapclean

Als u ons assortiment doorloopt, dan ziet u dat we verschillende soorten spoelbakken aanbieden. Uw keuze wordt bepaald door de afmetingen die u nodig heef en de plek van de afvoer. Onze kwalitatieve spoelbakken zijn gemaakt van RVS en uit te breiden met allerlei extra’s. U moet nadenken over of u een standbuis of een overloop wilt gebruiken om het water te laten circuleren. Daarnaast kunt u kiezen uit een inzetkorf voor het uitlekken van uw glazen of een lekbakje? Wilt u één of twee spoelbakken gebruiken? Heeft u bij uw spoelbak inbouw ook andere benodigdheden, zoals een sifon, een afvoerplug, een glazenborstel of een naspoeler?

Bekijk het zelf in De Rijp

Een inbouw spoelbak kopen doet u niet zomaar en wij begrijpen dat u dan misschien graag eerst de producten wilt bekijken voordat u uw bestelling plaatst. Daarom hebben wij een winkel in De Rijp waar u elke weekdag terecht kunt om dat te doen en te spreken met onze medewerkers. Wilt u op woensdag komen, maak dan even een afspraak. Tapclean staat voor u klaar met producten voor al uw horecabehoeften, van biertaps tot flessenopeners en van horeca koelkasten tot glazenborstels.