Speedrack bar

Maak drankflessen gemakkelijk bereikbaar met een speedrack aan de bar

Achter de bar wordt uiteraard meer geschonken dan een biertje. Sommige klanten drinken graag een lekker borreltje, een stevige whiskey of een cocktail. Deze dranken worden geschonken vanuit een fles. Omdat er zo ontzettend veel verschillende soorten dranken in fles zijn en u uw klanten uiteraard ieder drankje wilt voorzetten, kan het een behoorlijke chaos van flessen worden op uw bar. Als u een cocktail maakt, dan heeft u verschillende flessen nodig en wilt er snel bijkomen. Dit kan met een speedrack aan uw bar. Een speedrack is een stevige en mooie RVS flessenhouder die u aan de muur of de bar monteert.

Welke bar speedrack kiest u?

Welk soort bar speedrack u kiest, is vooral afhankelijk van hoeveel flessen u wilt opbergen. Bij Tapclean heeft u de keuze uit een bar speedrack voor 6, 8 of 10 flessen. Heeft u dan nog flessen over die u niet kwijt kunt? Plaats dan meerdere speedracks naast of boven elkaar, dit geeft zeker een fraai zicht en u heeft al uw flessen mooi overzichtelijk bij elkaar staan. Een fles pakt u gemakkelijk uit de speedrack en zet u na gebruik weer even gemakkelijk terug. Doordat een bar speedrack van RVS is, zijn eventuele vlekken geen probleem, de speedrack is erg gemakkelijk schoon te maken. De speedrack heeft aan beide zijdes voorgeboorde gaten, zodat u ze simpelweg aan een schroef of haak kunt hangen.

Een speedrack bar kopen in de webshop van Tapclean

Met een speedrack aan de bar of aan uw wand, heeft u alle flessen netjes gesorteerd en is het gebruik erg gemakkelijk. U kunt een speedrack bar kopen in de webshop van Tapclean. Hier vindt u al onze modellen voor 6 flessen tot 10 flessen. Voor bestelling plaatst u de gewenste speedrack(s) simpelweg in de winkelwagen. Wij zorgen voor een levering binnen 2 tot 4 werkdagen en heeft u een in korte tijd een mooi opgeruimde en overzichtelijke bar.