Spoelbak opbouw

Een perfecte spoeltafel met een complete opbouw spoelbak van Tapclean
Een goede bar kan niet zonder spoeltafel en met een mooie opbouw spoelbak van Tapclean kan uw personeel efficiënt en snel werken. Een spoelbak is een wasbak waar circulerend water in staat en waarin de glazen die terugkomen worden gereinigd. De spoeltafel is een tafelblad waar dat gedaan kan worden en deze bevat één of meerdere spoelbakken, lekbladen, naspoelers en allerlei andere accessoires waarmee een glas in één snelle beweging weer klaar gemaakt wordt voor gebruik. Bij Tapclean vindt u alle benodigdheden voor uw spoeltafel en kunt u ook een spoelbak opbouw kopen voor uw spoeltafel.

Een opbouw spoelbak van Tapclean
Bij Tapclean hebben we een groot aantal opbouw spoelbakken in de aanbieding. Deze herkent u doordat ze niet in de tafel worden geïnstalleerd, maar er op. We hebben dubbele- en enkele spoelbakken en deze keuze hangt af van de ruimte achter uw bar en de hoeveelheid glazen die gewassen moeten worden. Daarna bepaalt u welk exemplaar u wilt door naar de afmetingen te kijken en wat u erbij wilt aanschaffen. Zo hebben we spoelbakken inclusief aflekroosters, standbuizen of overloopjes, mocht u dat nodig hebben.

Tapclean is de groothandel voor al uw spoeltafel benodigdheden
Wat u ook nodig heeft voor uw spoeltafel, Tapclean heeft het. Dus nadat u uw spoelbak opbouw bij ons bestelt, breidt u deze uit met een inzetkorf, met verscheidene accessoires en afvoersystemen, met lekbakjes, glazenborstels en glazen naspoelers. Deze vindt u in onze online winkel. Heeft u problemen een keuze te maken, dan is onze deskundige helpdesk beschikbaar met raad en advies om u daarbij te helpen. We hebben ook een winkelpand in De Rijp. Daar kunt u op elke doordeweekse dag ons assortiment zelf bekijken en beoordelen. Wilt u op woensdag komen, dan moet u even een afspraak maken.

Ook in het assortiment
      Cocktailglas
      Koperenglas
  Organizers
        Waterkranen