Tapinstallatie horeca

Een tapinstallatie voor de horeca, u vindt het bij Tapclean
Tapclean is een groothandel in biertaps en biertapmaterialen en als u een tapinstallatie voor de horeca nodig hebt, dan vindt u bij ons vast exact wat u nodig heeft. We hebben een verscheidenheid aan tapinstallaties in ons assortiment, van mobiele installaties tot grote barinstallaties en van waterkoelers tot droogkoelers. We hebben tafeltaps, fustenkoelers en verkopen ook het flexidraft systeem. Heeft u een mooie installatie gevonden, dan kunnen onze monteurs deze voor u installeren en onderhouden. Wij zijn de enige winkel die u nodig heeft als u een complete tapinstallatie wilt plaatsen in uw bar.

Een complete tapinstallatie voor de horeca
Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een tap samen te stellen achter uw bar of op uw terras. Allereerst moet u bepalen of u een mobiel- of een permanent systeem aan wilt schaffen. Vervolgens zijn er droogkoelers, waterkoelers en hybride koelers. U moet bepalen of u wilt tappen met lucht of met CO2. En daarna zijn er alle connectoren, pijpen en kranen die u nodig heeft om uw bier aan te sluiten. Er zijn dus nogal wat keuzes te maken en dat doet u niet zomaar. Daarom belt u gemakkelijk met onze deskundige medewerkers bij de klantenservice die u graag helpen bij het maken van uw keuze. Samen stelt u een horeca tapinstallatie samen die exact aansluit bij wat u nodig heeft en bij het soort bier dat u wilt schenken.

Een tapinstallatie kopen bij Tapclean
In onze webwinkel bekijkt u ons assortiment rustig en in uw eigen tijd. U zult zien dat we een groot aantal andere barbenodigdheden verkopen die voor u mogelijk ook handig zijn. Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u uw tapinstallatie voor de horeca kopen in de webwinkel of bij ons winkelpand in De Rijp. We hebben de meeste producten gewoon op voorraad, dus u heeft hem snel in huis.