Tweedehands horeca koelkast

Sla een tweedehands horeca koelkast op de kop bij Tapclean
Tapclean mag dan een groothandel zijn voor biertaps en biertapmaterialen, voor een tweedehands horeca koelkast kunt u ook bij ons terecht. We verkopen namelijk een groot assortiment barbenodigdheden en horecaproducten, ook tweedehands of in de aanbieding. Een goede horeca koelkast kan erg prijzig zijn en dat is niet nodig, als tweedehands voor u ook een optie is. Wij verkopen in onze tweedehands sectie alleen de beste producten die grondig gereinigd en gecontroleerd zijn voordat ze de deur uit gaan. Misschien vindt u daar een horeca koelkast voor een prikkie en is deze nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

Welke tweedehands horeca koelkast heeft u nodig?
Wij verkopen een groot assortiment horeca koelkasten en ook al moet u even geluk hebben, we verkopen ze ook regelmatig tweedehands. Heeft u interesse in een tweedehands horeca koelkast, dan moet u eerst bepalen welk soort u nodig heeft. Er zijn dichte koelkasten, bijvoorbeeld, en display koelkasten. Dichte koelkasten zijn vooral praktisch en display koelkasten laten zien wat er in zit. Dat is fijn als u met uw producten wilt pronken en uw gasten wilt overhalen wat te kopen. We verkopen grote koelkasten en koelkasten die bedoeld zijn voor onder de bar. Daarnaast hebben we ook mini koelkasten, voor op de bar of in slaapkamers. De mogelijkheden zijn groot en kiest u voor tweedehands, dan profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke prijs.

Bekijk ons assortiment
Ons assortiment biertaps, bar aankleding en horeca benodigdheden is indrukwekkend, dus neem een kijkje in onze webwinkel. Daar ziet u exact wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u moeite om een keuze te maken, neem dan contact op met de helpdesk en zij kunnen u verder helpen met advies en raad. Onze winkel in de Rijp is elke weekdag geopend (woensdag op afspraak) en ook daar kunt u terecht voor uw aankoop van een horeca koelkast tweedehands.