Spoelborstel glazen

Met een spoelborstel uw glazen mooi schoon krijgen

Een van de belangrijkste onderdelen die u nodig heeft bij een bar, zijn onderdelen om de hygiëne te bewaren. Dit zijn onder andere schoonmaakmiddelen en speciale hulpmiddelen om uw glazen goed te wassen. Hoe eenvoudig het ook lijkt, maar een spoelborstel is voor glazen zeer belangrijk. Dit is niet zomaar een afwasborstel die u ook thuis gebruikt. Dit is een borstel met een kunststof of metalen boden en die met zuignappen in de spoelbak wordt gezet. U kunt de spoelbak gewoon met water laten vollopen en de glazen maakt u schoon door ze tegen de borstels te schuren. Hierdoor kunt u in korte tijd veel glazen afwassen. In een spoelkeuken mag een dergelijke spoelborstel niet ontbreken.

Welk soort spoelborstel voor glazen?

Er zijn talloze verschillende soorten spoelborstels waarmee u uw glazen kunt reinigen. U kunt één enkele borstel in uw spoelbak plaatsen, maar ook een set met twee of meer borstels. Daarnaast is een spoelborstel voor glazen in diverse hoogtes verkrijgbaar. Hierdoor kunt u met de spoelborstel alle glazen met verschillende vormen wassen. Doordat een spoelborstel voor glazen voorzien is van een stevige zuignap aan de onderzijde, blijft deze op zijn plaats zitten en schuift de borstel niet weg tijdens het reinigen van de glazen. Welke soorten spoelborstel voor glazen voor u geschikt is? Dit is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en de soort glazen die u doorgaans gebruikt.

Een spoelborstel voor glazen kopen bij Tapclean

Een spoelborstel voor glazen kopen moet als horecazaak vanzelfsprekend zijn. Ook u wilt een goede hygiëne hebben en uw klanten glanzende glazen voorzetten. Een spoelborstel voor glazen kunt u niet zomaar overal kopen, het is immers geen gewone afwasborstel. Bestel uw spoelborstel voor glazen daarom in de webshop van Tapclean. Bij ons kunt u alles krijgen op het gebied van een bar inrichting. Zo kunt u ook uw nodige schoonmaakmiddelen mee bestellen, zodat u uw glazen zo optimaal mogelijk schoon krijgt.