Inbouw biertap keuken

Wilt u een inbouw biertap in de keuken?

Als u liefhebber bent van een goed biertje, dan kunt u tapbier zeker waarderen. Tapbier wordt door bierliefhebbers geapprecieerd doordat het biertje altijd lekker koud getapt wordt. Maar tapbier kunt u doorgaans alleen drinken in een horecagelegenheid. Voor echte bierliefhebbers is het een droom om thuis ook te beschikken over een professionele biertap. Denk u eens in dat u een biertap heeft naast uw kraan in de keuken. Dit is nu mogelijk met een inbouw biertap in de keuken. Net zo gemakkelijk als u water uit uw kraan krijgt, zo gemakkelijk wordt het hiermee om thuis te genieten van een tapbiertje.

Waar met u aan denken bij een biertap in de keuken?

Een biertap in de keuken is zeker iets waar u erg blij mee zult zijn en ook uw visite zal onder de indruk zijn, als u hen een koud biertje uit de tap inschenkt. Maar een biertap in de keuken inbouwen gaat natuurlijk niet zomaar, u moet wel rekening houden met enkele zaken. Zo moet u hiervoor de ruimte hebben in de keuken, ook om een tapzuil op het aanrechtblad te plaatsen. Nog belangrijker is de plek waar u de biertap plaatst. Dit zal onder het aanrecht zijn en u moet hierbij ook een keuze maken voor een koelingssysteem. U kunt kiezen voor waterkoeling of droogkoeling. Voor een biertap in de keuken is droogkoeling de beste optie. Dit neemt minder ruimte in beslag en u bent meer flexibel.

Een biertap in de keuken kopen bij Tapclean

Wilt u een biertap voor in de keuken kopen? Een professionele biertap kunt u niet overal krijgen. Gaat u hiervoor naar Tapclean. Wij zijn de specialisten op het gebied van professionele biertapinstallaties. Ook voor een biertap in uw keuken hebben wij alle onderdelen. Bekijk online op onze website welke onderdelen u nodig heeft voor het samenstellen van uw eigen biertap in de keuken. U mag uiteraard ook altijd onze winkel in De Rijp bezoeken. Hier voorzien wij u van deskundig advies over hoe u uw eigen biertap thuis kunt samenstellen.