Taplens verlichting

Taplens verlichting is belangrijker dan u denkt

Wanneer uw gasten aan de bar zitten en een biertje willen bestellen, dan kijken zij vaak naar de achterzijde van de tapzuil. Hierop zit de zogenaamde lens gemonteerd. Taplenzen zijn plaatjes met hierop het logo en/of naam van het biermerk. Iedere tapkraan is meestal voorzien van een lens. Dit zijn doorgaans ronde plaatsjes die op een lenshouder zitten gemonteerd. Onderschat het belang van een taplens niet. Uw bezoekers zien zo in één oogopslag welke bieren er geschonken worden, zonder dat ze een drankenkaart hoeven door te spitten. Niet iedereen, maar veel mensen hebben speciale biervoorkeuren en een taplens helpt hen bij de keuze. Ook taplens verlichting is erg belangrijk, zodat de deze altijd zichtbaar is.

Welke soort verlichting voor de taplens?

Verlichting voor de taplens is nodig, omdat het ook donker wordt in uw horecazaak. Uiteraard schakelt u de verlichting aan, maar dit zal niet voldoende zijn om de taplenzen duidelijk in beeld te brengen. Een taplens met ingebouwde verlichting is hiervoor de beste oplossing. Vooral in donkere café´s, is het nodig om een verlichting voor de taplens aan te schaffen. Er is nooit twijfel over welk bier en geschonken wordt, de taplens licht goed op. Het soort verlichting voor de taplens is vanzelfsprekend LED verlichting. LED verlichting is klein en prima geschikt om achter een taplens verborgen te worden. Bovendien is het zeer zuinige en duurzame verlichting.

Wilt u verlichting voor de taplens kopen bij Tapclean

Als experts op het gebied van bar inrichtingen, kunt u verlichting voor de taplens kopen bij Tapclean. Doorgaans zijn dit lenzen inclusief de verlichting. U kunt bij ons dan ook een taplens kopen voor vrijwel alle soorten biermerken. Waar u nog wel rekening mee moet houden, is de aanschaf van een lenshouder en de afmeting. De lens moet uiteraard op de lenshouder passen. Daarnaast moet u separaat nog een aansluitsnoer en trafo mee bestellen voor goed werkende taplens verliching.