Verrijdbare biertap

Heeft u een verrijdbare biertap nodig?

Natuurlijk kunt u het in uw horecagelegenheid eens wat drukker hebben. Bijvoorbeeld voor een feestdag of een speciaal evenement. U mag er dan vanuit gaan dat vooral bij bijzondere evenementen, er meer bier gedronken wordt. U wilt wel uw hoge standaarden aanhouden en uw klanten van goede kwaliteit koud bier voorzien. Als u wilt voorkomen dat uw klanten door de drukte lang in de rij moeten staan, rijd er dan een verrijdbare biertap bij. Een extra biertap ontlast uw barmedewerkers en uw klanten hoeven niet meer zo lang in de rij te staan voor hun biertje. Bovendien kan ook een verrijdbare biertap een heerlijk koud biertje tappen.

Zeer professionele verrijdbare biertappen

Zoals de naam al aangeeft, is een verrijdbare biertap een biertap op wieltjes en die u kunt verplaatsen. Soms gaat het enkel om de biertap zelf, soms is er ook een complete verrijdbare bar inbegrepen. Hierdoor creëert u nog meer ruimte om bijvoorbeeld uw glazen kwijt te kunnen of om het biervat uit het zicht te plaatsen. Net zoals bij een biervat in uw horecazaak het geval is, kunnen ook de verrijdbare biertappen het bier professioneel verkoelen. Voor u in de horecazaak kan het zijn dat u een waterkoeler heeft, want dit is een stabiel koelingssysteem. Voor een mobiele biertap kunt u beter een droogkoeler gebruiken. Een droogkoeler is minder zwaar, zodat u mobiel blijft.

U kunt uw verrijdbare biertap kopen bij Tapclean

Onze bedrijfsnaam verraadt het eigenlijk al, u kunt voor een verrijdbare biertap terecht bij Tapclean. U weet dan zeker dat u te maken heeft met experts op het gebied van biertappen. Wij hebben hiervoor een winkel in De Rijp, maar u kunt ook een verrijdbare biertap kopen in onze webshop. Online vindt u een groot assortiment van verrijdbare biertappen, die wij ook nog eens snel leveren. Gemiddeld leveren wij uw verrijdbare biertap binnen 2 tot 4 werkdagen. Uiteraard mag u ons ook bellen of een e-mail sturen, als u meer wilt weten over een verrijdbare biertap.