Horeca spoelbak met kraan

Een mooie horeca spoelbak met kraan bespaart u zeeën van tijd

Een horeca spoelbak met kraan is bedoeld voor het reinigen en spoelen van glazen. Deze spoelbak richt u zelf in, bijvoorbeeld met spoelborstels, met een standbuis of met een overloop. Het is de bedoeling dat het water in de spoelbak circuleert en dus schoon blijft. Een spoelbak is onmisbaar in uw bar, omdat uw personeel daarmee snel en efficiënt een groot aantal glazen tegelijkertijd kan schoonmaken. Wij verkopen een aantal verschillende spoelbakken, waaronder een versie met een kraan. Dan heeft u dus niet alleen een waterreservoir, maar ook wateraanvoer dat u voor allerlei andere doeleinden gebruiken kunt. Tapclean is de online winkel waar u alles vindt op dit gebied.

Een horeca spoelbak met kraan bestellen

Bent u geïnteresseerd in een horeca spoelbak met kraan, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij verkopen inbouw-, inlas- en opbouwspoelbakken. Vervolgens kiest u uit een spoelbak met een standbuis of een overloop. Beide zorgen ervoor dat het water in uw spoelbak circuleert en dus altijd vers is. Als laatste bepaalt u of u bij ons een kraan wilt bestellen of dat u uw eigen kraan gebruikt. Daarna is het alleen nog nadenken over de extra opties, zoals een glazenborstel, bierglasreiniger en uw lekblad. We verkopen ook spoeltafelbladen zodat u deze kunt laten aansluiten bij uw spoelbak en alles er omheen. U krijgt bij ons een totaaloplossing.

Kom langs bij onze winkel in De Rijp

Het is goed mogelijk dat u twijfelt over welke horeca spoelbak met kraan u kopen wilt. En dan staan onze deskundige medewerkers bij onze klantenservice en in onze winkel in De Rijp voor u klaar om u te helpen. Neem daarom contact op met ons of bezoek onze winkel en u krijgt alle antwoorden die u nodig heeft. Vervolgens maakt u een weloverwogen beslissing en kiest u ongetwijfeld de beste horeca spoelbak uit ons assortiment.