Watertap horeca

Altijd koud water voor handen met een watertap voor de horeca
Een watertap voor de horeca is voor elke gelegenheid een uitkomst. Of u nu een bar heeft, een restaurant of een clubhuis, de vraag om water is groot. Vooral als het zomer is, dan is niets verfrissender dan een koel glas water of bruiswater. Het is niet altijd even gemakkelijk om voor elk glas water een fles uit de koeling te halen, deze te openen, in te schenken en de dop vervolgens weer te sluiten. Wat veel gemakkelijker is, is om te investeren in een watertap. U hoeft daar alleen het glas onder te zetten en op de knop te drukken. Eventueel gebruikt u hem voor zelfbediening. Wat ook uw keuze, met een tap is het schenken van een glas water veel gemakkelijker.

Een watertap voor de horeca bij Tapclean
Wij zijn groothandel voor biertaps, maar wat veel mensen niet weten is dat biertaps niet alleen voor bier gebruikt hoeven te worden. Ze zijn inzetbaar voor elke soort drank. Daarom kunt u bij ons ook een horeca water tap aanschaffen. Bekijkt u ons assortiment online, dan ziet u dat er een ruime keuze is. Deze apparaten schenken altijd een koud glas water, maar ook bruisend water, mocht u dat willen. We hebben ze in allerlei uitvoeringen en prijsklassen. Bent u een particulier, dan staat er misschien ook een interessant apparaat voor u tussen. Want thuis wilt u natuurlijk ook graag altijd een koud glas water tot uw beschikking hebben.

Ook onderhoud doen we voor u
Tapclean heeft dus voor iedereen wat wils en besluit u bij ons een watertap voor de horeca te kopen, dan kunt u ons ook inschakelen voor de installatie en het jaarlijkse onderhoud daarvan. Wij verzorgen alles voor u, zodat het schenken van een vers glas water een stuk gemakkelijker en efficiënter gedaan kan worden.