Verplaatsbare bar

Tap bier waar u maar wilt met een verplaatsbare bar

Het voordeel van een verplaatsbare bar, is dat u deze overal kunt gebruiken. Een verplaatsbare kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat u overal waar u maar wilt een koud biertje kunt tappen. U hoeft ook niet met kratten met bier te slepen, u plaatst een biervat in de verplaatsbare bar en u heeft doorgaans voldoende voor een hele middag of avond. U hoeft ook geen specifieke faciliteiten te hebben om bier te tappen, een verplaatsbare bar bevat alles om een professionele biertap op te zetten. Wel zijn er verschillende mogelijkheden met een verplaatsbare bar.

Welke verplaatsbare bar is er voor u te koop?

De meest simpele vorm van een verplaatsbare bar is eigenlijk een mobiele biertap. Dit is een tafelmodel die u gemakkelijk op een tafel of bar kwijt kunt. Wilt u een echte verplaatsbare bar, dan is deze doorgaans op wieltjes. In de kast kunt u één of meerdere biervaten kwijt en op de bar staat een bierzuil waar de biervaten mee zijn verbonden. Zo rijdt u de verplaatsbare bar naar iedere locatie waar u maar wilt, om zo uw gasten van een koud biertje te voorzien. De koeling is een belangrijk onderdeel van een verplaatsbare bar. Omdat de bar mobiel is, doet u er goed aan om te kiezen voor droogkoeling. Dit is een lichte en meer flexibele vorm van koeling.

Een verplaatsbare bar kopen kan bij Tapclean

Wilt als horecagelegenheid een verplaatsbare bar kopen? Of als particulier voor uw tuinfeestjes? Iedereen is welkom om een verplaatsbare bar te kopen bij Tapclean. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die u heeft met een verplaatsbare bar. U mag bij ons langskomen in onze winkel in De Rijp, maar nog gemakkelijker is het om een verplaatsbare bar te kopen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw verplaatsbare bar binnen 2 tot 4 werkdagen bij u afgeleverd wordt.