Tapinstallatie voor thuis

Ook voor een tapinstallatie voor thuis is Tapclean de groothandel voor u
Droomt u ervan om een tapinstallatie voor thuis te laten installeren in uw keuken, op uw terras of in uw eetkamer? Dan heeft Tapclean vast een biertap voor u. Want onze biertap droogkoelers zijn klein en ontworpen om op tafel te plaatsen. Ze zijn niet bedoeld voor het schenken van een grote hoeveelheid bier per uur, maar eerder geschikt voor kleinverbruik. Het goede nieuws is dat u ze overal neer kunt zetten, op uw aanrecht, uw dressoir, in de tuin of op de tafel. Eenmaal ingeschakeld hebben ze het bier binnen 10 minuten op temperatuur en kunt u thuis genieten van een vers getapt glas koud bier.

Onze tapinstallatie voor thuis
Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van allerlei soorten biertaps en biertapbenodigdheden, dus in ons assortiment vindt u vast een tapinstallatie die u thuis kunt plaatsen. We hebben modellen met één of twee kranen. Als u voor twee kranen kiest, dan kunt u twee verschillende soorten biertjes aanbieden. Verder kunt u tappen met CO2 of met lucht. Tapt u met CO2, dan blijft het bier langer houdbaar, maar dan heeft u wel een koolzuurfles en andere extra accessoires nodig. Deze keuze handt dus af van hoe snel u denkt uw bier te kunnen drinken. Komt u er niet uit, dan hebben de medewerkers van onze helpdesk de kennis om u te helpen met het maken van uw keuze.

Loop rustig door ons assortiment
Via onze online winkel heeft u de mogelijkheid om in uw eigen tijd en op uw eigen tempo door ons assortiment biertaps te lopen. U kunt dan ook uw tapinstallatie voor thuis ook online kopen. Onze helpdesk staat voor u klaar. Een alternatief is dat u de tapinstallatie in onze winkel in De Rijp koopt. Daar kunt u elke weekdag terecht en woensdag werken we op afspraak. Met een thuistap zit u nooit zonder een vers getapt glas van uw favoriete bier.