Biertapblad

Houd het schoon met een biertapblad

Als u regelmatig achter de bar staat, dan bent u uiteraard gedreven in het tappen van een biertje. Maar niet iedereen is altijd even handig met tappen. Het is heel normaal dat er wel eens bier wordt gemorst. Het is dan wel belangrijk dat gemorst bier netjes wordt afgevoerd, zodat u er geen hinder door heeft en gewoon door kunt blijven gaan met tappen. Een biertapblad is hier de oplossing voor. Bij veel biertapinstallaties zit er altijd een bijpassende biertapblad, maar soms ook niet. Het is toch verstandig om ook dan een biertapblad aan te schaffen, zodat u uw werkblad hygiënisch en schoon houdt.

Welke soorten biertapbladen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten biertapbladen waar u uit kunt kiezen. Dit kan gaan van een eenvoudige lekbak die u regelmatig zelf moet legen en reinigen, tot een biertapblad met een glazensproeier en afvoer. U heeft dan direct de mogelijkheid om glazen te spoelen en weg te zetten. Uiteraard zijn de afmetingen van de biertap of tapzuil van groot belang voor de keuze van biertapbladen. Daarom vindt u bij Tapclean een groot assortiment biertapbladen in diverse maatvoeringen. Al onze biertapbladen zijn overigens uitgevoerd in roestvrij staal. Dit garandeert namelijk een optimale hygiëne en maakt een goede reiniging mogelijk.

Een biertapblad kopen bij Tapclean

Wilt u uw biertap uitbreiden met een biertapblad? Kies dan voor de professionele biertapbladen van Tapclean. Bij ons kunt u online een biertapblad kopen. Hiervoor hebben wij een zeer uitgebreide webshop. Als experts in biertapsystemen, bieden wij hier alle soorten biertappen aan, maar ook overige onderdelen, zoals biertapbladen. Bestel uw biertapblad online, dan zorgen wij voor een levering binnen 2 tot 4 werkdagen. Als u advies nodig heeft of weet u niet of een specifiek biertapblad geschikt is voor uw biertap, neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.