Flessenhouder wand

Een flessenhouder aan de wand mag in uw bar niet ontbreken

Heeft u een horecazaak met een bar? Dan heeft u een hele bar inrichting nodig. Nu kan een bar inrichting van verschillende horecazaken wat van elkaar afwijken, maar toch zijn er standaard enkele vast onderdelen nodig. Hieronder flessenhouders. Het bijzondere aan flessenhouders, is dat de fles op de kop hangt. Met behulp van non drips, zorgt u er niet alleen voor dat er geen drank verloren gaat, ieder glas wordt exact gevuld tot een bepaalde hoeveelheid. U hoeft de fles hierdoor niet in de hand te houden, maar u drukt het glas tegen de non drips. Een flessenhouder aan de wand zorgt daarnaast voor de nodige uitstraling.

Een flessenhouder aan de wand te koop in de grootte die u wilt

Wilt u een flessenhouder kopen voor aan de wand, dan zijn er verschillende types. Nu lijken de meeste flessenhouders op elkaar, het grootste verschil zit hem in het aantal flessen die de flessenhouder kan dragen. Er zijn flessenhouders voor één fles, maar ook voor twee of drie flessen. Wilt u nog meer flessen aan de wand? Dan kunt u ook kiezen voor een flessenhouder voor vijf of zes flessen. Maar alleen aan een flessenhouder heeft u niets. Althans, u kunt de fles er wel vanaf nemen om te gebruiken, maar dit is niet de bedoeling van een flessenhouder. Let dus goed op of u er ook non drips bij geleverd krijgt of schaf non drips in de gewenste afmetingen separaat aan. Zowel non drips als een flessenhouder aan de wand zijn te koop bij Tapclean.

Een flessenhouder aan de wand kopen bij Tapclean

Als u als horecazaak alle soorten drankjes wilt verkopen, dan heeft u niet voldoende aan alleen een biertapinstallatie. Sterke dranken en drankjes om cocktails mee te maken zitten in een fles. Een professionele flessenhouder aan de wand mag dan niet ontbreken. U kunt een flessenhouder aan de wand kopen in de webshop van Tapclean. Bekijk de verschillende soorten flessenhouders voor één tot wel zes flessen, die u kunt bestellen en denk ook aan de non drips. Soms zijn non drips bij de flessenhouders meegeleverd en soms niet. Ook separate non drips kunt u in onze webshop bestellen.