Verrijdbare tapinstallatie

Met een verrijdbare tapinstallatie bent u altijd mobiel

Bent u actief op verschillende evenementen en bijeenkomsten met drankjes? Dan heeft u erg veel aan een verrijdbare tapinstallatie. Een tapinstallatie kan zo uitgebreid zijn als u maar wilt. In een professionele horecazaak zal dit doorgaans uitgebreid zijn met de beste materialen, om zo de klanten op professionele van drank te voorzien. Maar ook als u een verrijdbare tapinstallatie heeft, dan kunt u dit zeer professioneel aanpakken. Welke dranken u ook schenkt, het belangrijkste aan een tapinstallatie, is dat deze de drankjes goed verkoeld. Hier hoeft u bij een professionele verrijdbare tapinstallatie geen twijfel over te hebben.

Welke verrijdbare tapinstallaties zijn geschikt voor u?

Als u op zoek bent naar verrijdbare tapinstallaties, dan zijn er vele modellen om uit te kiezen. Wilt u specifiek een biertapinstallatie of tapt u ook wijn of frisdrank? Een voordeel van een verrijdbare tapinstallatie, is dat ze vaak voorzien zijn van een opbergkast waar u bijvoorbeeld het biervat uit het zicht kunt zetten. Verder zal een professionele tapinstallatie voorzien zijn van een koelingssysteem. Voor verrijdbare tapinstallaties is dit meestal een droogkoeler. De andere vorm, namelijk waterkoeling, vergt veel meer gewicht en u moet eventueel een aanvoer van water hebben. Met een droogkoeler blijft u flexibel en uw drankjes worden professioneel gekoeld.

Een verrijdbare tapinstallatie kopen bij Tapclean

Wilt u voor uw eigen horecazaak of voor evenementen een verrijdbare tapinstallatie kopen? Dan kan dit bij Tapclean. Wij mogen ons gerust de experts noemen van tapinstallaties voor allerlei dranken en vooral ook van biertapinstallaties. U weet dus dat u bij ons een professionele verrijdbare tapinstallatie aanschaft. Wij hebben veel expertise in huis en kunnen u daarom goed informeren en adviseren over welke verrijdbare tapinstallatie het beste voor uw situatie is. U mag bij ons langskomen in de winkel in De Rijp, maar nog gemakkelijker is het om onze webshop te bezoeken. Hier kunt u een keuze maken uit ons aanbod van verrijdbare tapinstallaties en online uw bestelling plaatsen.