Flessenhouder

Een mooi display van dranken met een flessenhouder achter uw bar
Een flessenhouder voor de bar is een rek waarin flessen met sterke drank op de kop worden opgehangen. Als u dan een bestelling ontvangt hoeft u alleen met het glas de dispenser omhoog te drukken en de gewenste hoeveelheid drank wordt ingeschonken. Deze flessenhouders zijn handig voor uw personeel, omdat het veel sneller werkt. Ook weet u altijd zeker dat u de juiste hoeveelheid inschenkt en weet uw klant dat ze niet minder krijgen dan belooft. Als laatste is een houder natuurlijk ideaal om te laten zien welke dranken u verkoopt. Dat levert weer meer bestellingen op. Bij Tapclean hebben we een mooi assortiment flessenhouders, speciaal voor uw bar.

Een flessenhouder van Tapclean
Bij ons vindt u verschillende soorten flessenhouders. Zo zijn er enkele houders voor slechts één fles, zijn er houders waar twee of drie flessen tegelijkertijd in passen, maar kunt u ook investeren in een bar flessenhouder waar u vier, vijf, zes of zelfs zeven flessen in kwijt kunt. Deze grotere flessenhouders bevatten dan de flessen naast elkaar of getrapt. Deze tweede optie bespaart ruimte. Wilt u een mooie en ook ruimtebesparende oplossing, dan kiest u voor een flessenhouder rondell. Deze staat op de bar of hangt aan een beugel aan de muur en bevat flessen die in de in een cirkel in de flessenhouder staan.

Bestel uw flessenhouders bij ons
Bij ons kunt u ongetwijfeld een flessenhouder kopen die voldoet aan uw wensen en behoeften. Bij twijfel staat onze deskundige klantenservice voor u klaar en beantwoorden ze al uw vragen. In onze webwinkel bekijkt u ons complete assortiment flessenhouders en wilt u deze toch liever in het echt bekijken, kom dan langs bij onze winkel in De Rijp. We kunnen u dan direct ook laten zien wat we nog meer aanbieden op het gebied van bar aankleding.