Tapinstallatie

Met een goede tapinstallatie kunt u professioneel bier tappen
Heeft u een horecaonderneming? Of u nu een café, bar of een restaurant heeft, als er veel bier geschonken wordt, dan kan een professionele tapinstallatie eigenlijk niet ontbreken. Enkel flesjes bier schenken is op een gegeven moment te kostbaar en u moet natuurlijk ook de kosten in de gaten houden. Als u veel bier schenkt, dan zal een tapinstallatie zeker voordeliger zijn. Doorgaans ervaren klanten een koud biertje van de tapinstallatie als erg lekker. Als u een tapinstallatie wilt laten installeren, zorgt u dan wel dat u een professionele tapinstallatie aanschaft en deskundig laat installeren.

Welk soort tapinstallatie bestellen?
Als u weinig tot geen kennis heeft over de werking van een tapinstallatie, dan heeft u meestal niet door dat er achter de zichtbare biertap nog een heel stukje techniek zit. Deze techniek zorgt ervoor dat het bierfust gekoeld blijft, dat u koud bier uit de biertap krijg en ook eventueel koud water kunt gebruiken. U zult bij een tapinstallatie bestellen ook de koelwijze moeten kiezen, bijvoorbeeld via een koelcompressor, via een koud waterbad of gecombineerd met een hybride biertap? Wilt u tappen met CO² of lucht? Tapt u via CO² dan is het bier langer houdbaar. Maar als uw biervat binnen een dag leeg is, dan kunt u ook gewoon via lucht tappen. U ziet, er zijn nogal wat zaken waar u op moet letten. Vraag daarom Tapclean om advies over welk soort tapinstallatie u het beste kunt bestellen.

Een tapinstallatie kopen bij Tapclean
Wilt u een tapinstallatie kopen van goede kwaliteit en waaraan u zo weinig mogelijk onderhoud heeft? Neemt u dan eens contact op met Tapclean. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van professionele biertaps. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u lang om de tapinstallatie voor u te installeren. Zo weet u zeker dat u hier geen omkijken naar heeft. Vraag ook een offerte op voor onze onderhoudsservice om uw tapinstallatie in goede conditie te houden. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan, dan kunt u altijd een beroep doen op onze biertap reparatieservice.