Wijntap voor thuis

Een glaasje wijn binnen handbereik met een wijntap voor thuis
Bent u een wijnliefhebber en wilt u een mooi apparaat waarmee u altijd een glas van uw favoriete wijn tot uw beschikking heeft, dan is een wijntap voor thuis een uitstekende keuze. Tapclean is een groothandel voor biertaps, maar met biertaps kunt u ook andere koude dranken serveren. Wat dacht u van een heerlijk koele rosé als u buiten op uw terras van het heerlijke weer aan het genieten bent? Een goede rode wijn voor bij een film of een glaasje koude witte wijn bij uw vismaaltijd? Met een wijntap voor thuis heeft u dit altijd binnen handbereik en Tapclean is dan dé winkel voor u.

Een wijntap voor thuis van Tapclean
Bij ons vindt u vast de juiste wijntap voor. We hebben apparaten met drie kranen, zodat u er elke soort wijn in kunt plaatsen die u lekker vindt. U hoeft ze natuurlijk niet allemaal te vullen, dat kunt u doen als u bezoek heeft en indruk wilt maken. Daarnaast is het natuurlijk ook een snelle en gemakkelijke manier om wijn te serveren. De wijntap houdt uw drank op temperatuur en het enige wat u moet doen is het glas er onder houden en het kraantje gebruiken. De wijntap kan op elke vlakke ondergrond worden geplaatst, zoals de eettafel, het aanrecht, het dressoir of op een tafel buiten bij uw terras.

Bespreek het met onze specialisten
Wij begrijpen dat u niet zomaar een wijntap voor thuis zult kopen en dat dit een investering is waar u even over na wilt denken. Daarom staat onze deskundige helpdesk voor u klaar met raad en advies over uw aankoop. Daar stelt u al uw vragen, geeft u aan wat u nodig heeft en hoort u wat er mogelijk is. Daarna bestelt u uw wijntap snel en gemakkelijk online. We hebben ook een winkel in De Rijp waar u de wijntaps zelf kunt bekijken en beoordelen.