Biertapinstallatie

Een biertapinstallatie voor iedere gelegenheid
Of u nu een horeca gelegenheid runt, een sportkantine bemant of een particulier bent die van een biertje houdt, voor iedere situatie vindt u bij Tapclean een biertapinstallatie. In hotels, cafés en restaurants is een grote permanente installatie nodig die veel koud bier per uur kan aanleveren. In een kantine of bij u thuis heeft u dan meer aan een wat kleinere installatie of zelfs een mobiele biertap waarmee u snel koud bier hebt, maar die minder permanent en minder groot is. Wat ook uw wensen, wij zijn dé specialist voor u. In onze webwinkel en fysieke winkel in De Rijp vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bier-behoeften.

Welke biertapinstallatie kiest u?
Het uitkiezen van een goede biertapinstallatie om te kopen is niet gemakkelijk. Daarom is het verstandig om hier goed over na te denken, onze kennisbank te raadplegen en om te bellen met een medewerker bij onze klantenservice. Hier vindt u alvast een voorproefje van de belangrijkste keuzes die u moet maken:

  • Droogkoeler of waterkoeler: een droogkoeler werkt met compressie en koelt uw bier zo in 5 minuten. Het wordt veel gebruikt voor kleinere installaties. Een waterkoeler werkt met een waterbassin met koelspiralen. Deze is minder mobiel, maar beter geschikt als u veel bier moet koelen tegelijkertijd. Er is overigens ook een hybride optie.
  • CO2 of lucht: u kunt tappen met CO2 en met lucht. Kiest u voor lucht, dan is uw bier minder lang houdbaar, maar dat is niet erg als uw vat binnen enkele dagen leeg is. Tappen met CO2 vraagt om extra onderdelen, maar zorgt er wel voor dat uw bier langer goed blijft.
  • Extra opties: er zijn ook altijd extra opties mogelijk. Zo kunt u investeren in een mobiele biertap voor de horeca, een biertap met meerdere kranen, een biertap met een koelkast er onder of een flexidraft systeem met fustenkoeler.

Wat ook uw keuze, Tapclean heeft het op voorraad. Bij ons kunt u exact de juiste biertapinstallatie kopen voor uw behoeften.