Mobiele buitenbar

Fleur uw tuinfeest op met een mobiele buitenbar

Geeft u als horecazaak een buitenfeestje? Of geeft u privé een tuinfeestje? Een heerlijk en koud tapbiertje mag op geen enkel feestje ontbreken. Nu is het buiten wat lastiger om bier te schenken door middel van een biertap. Toch is dit heel goed mogelijk met een mobiele buitenbar. Een mobiele buitenbar bevat wieltjes en kunt u dus gewoon aanschuiven en weghalen als het feestje voorbij is. U mag er zeker vanuit gaan, dat een mobiele buitenbar altijd een succes is. Vooral als het warm weer is, dan is er meer behoefte aan een koud biertje en u kunt dit met een mobiele buitenbar leveren.

Voor welke buitenbar mobiel kiest u?

Voor buitenfeestje en buitengelegenheden, is een buitenbar mobiel de beste uitvinding. U heeft geen bediening nodig die telkens naar binnen moeten lopen om koude biertjes naar buiten te dragen, u heeft buiten uw eigen buitenbar met uiteraard een biertap. Het tappen van gekoeld bier is natuurlijk het belangrijkste. Daarom is het belangrijk dat u een goede keuze maakt uit de verschillende koelsystemen. Het is zeker mogelijk om te kiezen voor waterkoeling, maar dit maakt u wel minder mobiel. Veel beter is het om uw biervat te koelen met een droogkoeler op basis van CO2. Dit is lichter in gewicht en u bent dan veel mobieler. Naast een buitenbar voor één biervat, kunt u ook een buitenbar voor twee biervaten aanschaffen en weet u zeker dat u tot het einde toe bier kunt blijven schenken.

Een mobiele buitenbar kopen bij Tapclean

Wilt u een mobiele buitenbar kopen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Tapclean. Wij leveren complete mobiele buitenbars, inclusief CO2 fles, koppelingen, bierzuil en andere benodigdheden. U mag een mobiele buitenbar bekijken in onze winkel in De Rijp, maar onze modellen staan ook in onze webshop. Hier kunt u gemakkelijk online bestellen, zodat u uw bar snel in huis heeft en u kunt starten om een buitenfeestje te organiseren.