IJsklontjes crusher

Maak met een ijsklontjes crusher gemakkelijk gemalen ijs

Niet iedereen houdt van kant-en-klare ijsklontjes in hun drankjes. In sommige drankjes hoort wel ijs, maar dan niet in de vorm van een ijsklontje, maar als gemalen ijs. Maar u heeft misschien wel een ijsblokjesmachine of u koopt kant-en-klare ijsblokjes bij de groothandel? Dan heeft u behoefte aan een ijsklontjes crusher. Zoals de naam al aangeeft, hiermee crushed u de ijsklontjes fijn en voegt u gemalen ijs toe aan een drankje. De ijsklontjes crusher kunt u op het werkblad van uw bar of keuken plaatsen en met een simpele handeling maalt u de ijsblokjes fijn.

Hoe werkt een crusher voor ijsklontjes?

De crusher voor ijsklontjes die u bij Tapclean kunt kopen, bestaat uit een soort van kunststof emmer. In de emmer zitten roestvrij stalen hakmessen die verbonden zijn met een hendel aan de buitenzijde van de emmer. U gooit ijsklontjes in de emmer en draait aan de hendel, zodat de hakmessen de ijsklontjes vermalen. Eigenlijk kan het niet gemakkelijker en nog belangrijker: het kost u nauwelijks moeite. Om te voorkomen dat de crusher wegschiet of over het werkblad glijdt, zit er een voetbodem onder die u vacuüm kunt zuigen. Hierdoor blijft de crusher altijd stevig op de ondergrond staan. U kunt de crusher in de grove of fijne vermaalstand zetten.

Een ijsklontjes crusher kopen in de webshop van Tapclean

Een ijsklontjes crusher kopen kan niet overal. Hiervoor moet u bij de specialist zijn, zoals Tapclean. Bestel onze ijsklontjes crusher heel gemakkelijk online in de webshop, dan hoeft u hiervoor niet de deur uit. Binnen 2 tot 4 werkdagen krijgt u deze dan geleverd en heeft u de mogelijkheid om uw ijsklontjes te vermalen. Heeft u nog advies nodig over het gebruik van de ijsklontjes crusher of wilt u ook een ijsblokjesmachine aanschaffen? Neem dan ook contact met ons op. Als experts op het gebied van bar benodigdheden, voorzien wij u graag van deskundige adviezen.