Biertapwinkel

Tapclean: dé biertapwinkel voor al uw bier-behoeften
Tapclean is een biertapwinkel waarbij u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met biertaps, met biertap materialen en bar aankleding. Of u nu een bierglazen spoelbak nodig heeft, een volledige biertap installatie of  barartikelen, bij ons vindt u het ongetwijfeld. We hebben een uitgebreide webwinkel waar u uw bestelling in alle gemak vanuit uw eigen luie stoel plaatst. Wilt u liever fysiek contact met onze medewerkers en producten, dan is er onze winkel in De Rijp waar u tijd kunt doorbrengen en vragen kunt stellen. Wat ook uw wensen, particulieren, horecaeigenaren, clubvoorzitters en iedereen die van bier houdt vindt bij ons een product naar wens.

Biertapwinkel voor biertapinstallaties
We staan het best bekend om het ruime aanbod van biertapinstallaties en de bijbehorende onderdelen, materialen en aansluitingen. We hebben een biertap voor particulieren die gemakkelijk verplaatsbaar is en ideaal is in een buitenkeuken, bij de barbecue of op het aanrecht. Daarnaast hebben we ook kleinere en mobiele installaties voor kantines in sportclubs, buurthuizen, clubhuizen of andere verenigingen die net wat professioneler zijn, een grotere afname aankunnen, maar die niet zo groot en permanent zijn als de echt professionele installaties. Als laatste kunt u terecht in onze winkel voor een grote biertap voor uw horecagelegenheid, waarmee u in een uur een grote hoeveelheid bier koelt en schenkt voor uw gasten.

Wij zijn de specialist voor u
Wat ook uw wensen en benodigdheden, wij zijn de online biertapwinkel die het op voorraad heeft. Dat betekent dat u het ook snel in huis heeft en binnen de kortste keren kunt beginnen met tappen. Twijfelt u nog, dan staat onze deskundige klantenservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U weet dan exact wat uw mogelijkheden zijn. De monteurs van Tapclean zijn er om uw biertapinstallatie de plaatsen en te onderhouden voor een zo lang mogelijke levensduur.