Verplaatsbare bar met tap

Maak het u gemakkelijk met een verplaatsbare bar met tap
       
Er kunnen momenten zijn dat u behoefte heeft aan een verplaatsbare bar. U kunt thuis een feestje geven, dan is het handig om een verplaatsbare bar met tap te plaatsen. Zo kunt ook thuis professioneel een biertje tappen. Als horecazaak heeft u ongetwijfeld al een mooie bar met een biertap. Toch kunnen er evenementen en gelegenheden zijn dat het extra druk is in de zaak en dan komt een verplaatsbare bar met tap goed van pas. Een verplaatsbare bar met tap kan er gemakkelijk bijgezet worden doordat deze op wieltjes staat. Als het feestje ten einde is, rijdt u de bar weer gemakkelijk weg.

Welke verplaatsbare bar met tap is er te koop voor u?

In de basis is iedere verplaatsbare bar met tap die er te koop is, een (koel)kast met wieltjes. Hierin plaatst u het biervat. Door middel van de aanwezige koppelingen en verbindingen kunt u het biervat verbinden met een koolzuur- of CO2-fles voor de koeling. U kiest met een dergelijke bar meestal voor droogkoeling. Dit is lichter in gewicht, zodat u beter mobiel bent met uw bar. Uw biervat wordt in de verplaatsbare bar verbonden met een tapzuil die op de bar staat. Zo kunt u altijd een koud biertje tappen op iedere plek waar u de verplaatsbare bar neerzet. Uiteraard zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar van de bar, zodat u eventueel ruimte heeft voor het opbergen van meerdere biervaten of voor extra ruimte op de bar.

Een verplaatsbare bar met tap kopen bij Tapclean

U kunt een verplaatsbare bar met tap kopen bij Tapclean. Wij houden ons bezig met biertapinstallaties in allerlei soorten en maten. Ook als u een mobiele bar nodig heeft, dan heeft u bij ons enorm veel keuze. Bekijk ons aanbod van verplaatsbare bars met tap in onze webshop. Hier kunt u ook een dergelijke bar bestellen. Wanneer u toch liever het assortiment wilt bekijken, dan bent u welkom in onze winkel in De Rijp. Hier maakt u ook kennis met onze experts, die u van de beste adviezen kunnen voorzien.