IJsemmer

Waarom kiest u voor een ijsemmer?

Wilt u altijd ijs in de buurt hebben van de bar, zodat u snel ijs aan drankjes kunt toevoegen? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. De meest simpele oplossing is ijs op uw bar. Natuurlijk zal zomaar ijs op de bar zetten niet kunnen, want dan smelt het ijs al snel. Maar niet als u hiervoor een speciale ijsemmer gebruikt. Een ijsemmer is doorgaans gemaakt van ijzer of kunststof met een isolatielaag en is hierdoor in staat om de kou zeer lang vast te houden. In een ijsemmer zullen uw ijsblokjes niet snel smelten en u heeft altijd ijs bij de hand.

Welke soorten ijsemmers om uit te kiezen?

IJsemmers zijn er in vele soorten en maten. Wanneer er bij u veel ijs doorgaat, dan is het verstandig om te kiezen voor een grote ijsemmer. Bij Tapclean heeft u keuze uit verschillende groottes. Een ijsemmer van 2,5 liter lijkt relatief groot, maar vergis u niet. Als u veel ijs nodig heeft, kies dan beter voor een ijsemmer van 4 liter of als het echt om grote hoeveelheden ijs gaat, een ijsemmer van 10 liter. Wij hebben ijsemmers in verschillende kleuren, want uiteraard wil het oog ook wat. Een ijsemmers staat immers op de bar. Zorg dat u er ook een tang bij heeft, zodat u ijsblokjes gemakkelijk en hygiënisch uit de ijsemmer neemt.

U kunt een ijsemmer kopen bij Tapclean

Wilt u een fraaie ijsemmer op de bar hebben staan? U kunt een ijsemmer kopen in de webshop van Tapclean. Wij weten welke accessoires bij uw bar horen en daar hoort onder andere een ijsemmer bij. Wij maken het u gemakkelijk, doordat u een ijsemmer online kunt kopen. Kies in onze webshop de ijsemmer uit die u bevalt en leg deze in uw winkelwagentje. Wij bieden veel verschillende betaalmethodes aan en u ontvangt uw ijsemmer binnen 2 tot 4 werkdagen.