Scotsman ijsmachines

Met Scotsman ijsmachines maakt u in rap tempo ijsblokjes

In uw horecazaak bestellen uw klanten ongetwijfeld drankjes waarin ijsblokjes moeten worden verwerkt. U moet dus altijd voldoende ijsblokjes ter beschikking hebben. Het spreekt voor zich, dat u als horecaondernemer niet zelf uw ijsblokjes in de vriezer maakt. Dit is veel te omslachtig, u moet ijsblokje direct bij het maken van het drankje kunnen gebruiken. De oplossing hiervoor is een ijsmachine. Een ijsmachine maakt per dag een bepaalt gewicht aan ijsblokjes, die u direct kunt gebruiken voor uw drankjes. Wilt u een ijsmachine van de allerhoogste kwaliteit? Kies dan voor Scotsman ijsmachines.

Kies een Scotsman ijsmachine die voor uw horecazaak geschikt is

Scotsman is een gerenommeerd merk en brengt hoge kwaliteit ijsmachines op de markt. Bij Tapclean kunt u terecht voor een Scotsman ijsmachine, met de specificaties die voor uw horecaonderneming geschikt zijn. Zo is er een Scotsman ijsmachine met een maximale ijsproductie van 25 kg. per dag en met een bunker met een capaciteit van 9 kg. Dit is voor de reguliere horecazaken vaak al voldoende. Heeft u een grotere en/of drukkere horecaonderneming, dan kunt u ook kiezen voor een Scotsman ijsmachine met een ijsproductie van 33 kg. of 44 kg. Deze machines hebben een grotere bunker met een capaciteit van 12 en respectievelijk 19 kg. Een groot voordeel van een Scotsman ijsmachine, is dat er een antikalk systeem aanwezig is voor het zelf reinigen. Het onderhoud is daarom erg gemakkelijk.

Een Scotsman ijsmachine kopen bij Tapclean

Wilt u profiteren van de betrouwbaarheid en van de hoge kwaliteit van een Scotsman ijsmachine? U kunt een Scotsman ijsmachine kopen bij Tapclean. Bijzonder aan een Scotsman ijsmachine, is dat de mineralen uit het water niet worden ingevroren. Hierdoor krijgt u zeer zuivere ijsblokjes. Wanneer u dit wenst, kunt u de Scotsman ijsmachines in onze winkel in De Rijp bekijken. Het is ook mogelijk om uw ijsmachine online te bestellen in onze webshop. En mocht u toch nog advies nodig hebben over uw keuze, bel ons of stuur een e-mail, dan helpen wij u graag verder.