Serrco fustenkoeling

Een Serrco fustenkoeling is een goede aanvulling op uw biertapinstallatie

Serrco is een gerenommeerd merk op het gebied van fustenkoeling. Serrco levert niet alleen professionele en hoogwaardige fustenkoelingen, de koelingen zijn energiezuinig en zien er fraai uit. Een Serrco fustenkoeling kunt u gerust in het zicht plaatsen, want het is een mooi uitziende RVS kast in de kleur antraciet. Het materiaal is erg handig te reinigen en bovendien is de kastdeur(en) gemakkelijk te openen. Het vervangen van een biervat is hierdoor een fluitje van een cent. Een Serrco fustenkoeling kan gebruikt worden in alle professionele horecagelegenheden, maar ook als u thuis een eigen biertap heeft geïnstalleerd.

Een Serrco fustenkoeling te koop die aan uw wensen voldoet

Er zijn diverse soorten Serrco fustenkoelingen verkrijgbaar. Zo is er altijd een Serrco fustenkoeling te koop die geschikt is voor uw situatie. Welk model u moet kiezen, is vooral afhankelijk van hoeveel bier er bij u doorgaat. U kunt namelijk een Serrco fustenkoeling kopen in verschillende afmetingen. Wilt u een koeling met ruimte voor een 50 liter fust of is een kleinere fustekoeling voor 20 liter fusten voldoende? Welke afmeting u ook kiest, u heeft te maken met een professionele en energiezuinige fustenkoeling, waarmee u tot wel 35% aan energie bespaart. Een Serrco fustenkoeling kan ingesteld worden tussen de 2 en 10 graden en heeft een elektronische thermostaat en LED verlichting aan boord.

Een Serrco fustenkoeling kopen bij Tapclean

Wij van Tapclean mogen ons gerust de experts noemen op het gebied van bar- en café inrichtingen. Wij zijn met name gespecialiseerd in biertapinstallaties. Zodoende kunt u bij ons een Serrco fustenkoeling kopen. Wij weten dat Serrco een goed en betrouwbaar merk is en kunnen u alles vertellen over de specificaties van Serrco fustenkoelingen. U kunt een Serrco fustenkoeling bekijken in onze winkel in De Rijp of surf naar onze webshop. Ook hier vindt u al onze modellen online en u kunt direct bestellen.