Horeca kraan

Kies een horeca kraan van hoogwaardige kwaliteit
In de horecakeuken kunnen één of meerdere kranen niet ontbreken. In een kleine horecazaak heeft u misschien al voldoende aan de normale mengkranen. Echter, in grote horecakeukens zult u ook een spoelkeuken hebben en dan is bijvoorbeeld een spoelkraan nodig. Hoe groot uw horecakeuken ook is, Het is zeer belangrijk om een horeca kraan van de allerhoogste kwaliteit aan te schaffen. In een drukke horecazaak wordt uw kraan voortdurend gebruikt en dan moet u kunnen vertrouwen op goed werkende kranen. Met een goede kwaliteit horeca kraan kunt u jaren vooruit, zonder dat deze door defecten uitvalt.

Welke kraan in de horeca heeft u nodig?
De meeste gebruikte kraan in de horeca zult u ook gewoon thuis aantreffen, namelijk de mengkraan. De mengkraan met één hendel kunt u eenvoudig bedienen om zo warm en koud water te mengen. Ook een kraan met klassieke draaiknoppen is in de horeca nog erg effectief. Onder één draaiknop bedient u koud water en onder de andere knop warm water. De spoelkraan is in de spoelkeuken onmisbaar. Met een flexibele slang en een sproeier, sproeit u heel gemakkelijk de vaat voor, voordat deze in de vaatwasser wordt gezet. Betreffende spoelkranen, is er erg veel keuze uit vele types. De meest uitgebreide spoelkraan wordt ook wel een voorspoeldouche genoemd en is verkrijgbaar met weinig tot veel extra aanvullingen.

Een horeca kraan kopen bij Tapclean
Wilt u een horeca kraan kopen? Zoek dan niet verder, want u kunt uw horeca kraan kopen bij Tapclean. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in horecakeuken inrichtingen en biertappen. Voor uw horeca kraan hoeft u tegenwoordig niet meer de deur uit. Wij weten hoe druk het in de horeca is en u ongetwijfeld maar weinig tijd heeft. U kunt daarom ook online een horeca kraan kopen in onze webshop. Uiteraard mag u ook langskomen in onze winkel in De Rijp, om horeca kranen te bekijken. Plaatst u online uw bestellen, dan krijgt u uw kraan binnen enkele werkdagen geleverd.