Glazenhouder

Presenteer uw glazen stijlvol in een glazenhouder

Het kan voor een bar of café best lastig zijn om alle glazen goed op te bergen. Glazen zijn onmisbaar in een horecazaak. Het is gebruikelijk dat ieder drankje in een ander glas geschonken wordt, zodat er op een doorsnee avond honderden glazen verwerkt worden. Het is daarom van groot belang dat glazen voor het grijpen staan, gemakkelijk af te wassen zijn en vervolgens weer gemakkelijk weg te zetten of te gebruiken zijn. De meest lastige glazen zijn wijnglazen. Het glas is doorgaans dunner en dus veel breekbaarder. Juist omdat het glas op een voetje staat, is deze lastig op te bergen. Een glazenhouder is een oplossing om al deze glazen stijlvol op te bergen.

Hoe werken glazenhouders

Glazenhouders bestaan uit metalen frames die u aan het plafond of aan de bovenzijde van de bar monteert. Uiteraard wel op grijphoogte van de barman/vrouw. Tussen de metalen stangen klemt u de voetjes van de wijnglazen, waardoor deze glazen op hun kop aan het plafond hangen. Dit staat erg leuk maar is ook zeer functioneel. Deze glazen nemen geen ruimte in en er is minder risico op het breken van de glazen. Bovendien kan de barman/vrouw een glas simpelweg uit de glazenhouders schuiven. Het is een gemakkelijk en zeer effectief systeem, waardoor u veel sneller kunt werken.

U kunt een glazenhouder kopen in de webshop van Tapclean

Als u uw bar moet inrichten, dan is het verstandig om uw spullen bij de experts op dit gebied aan te schaffen. Tapclean is gespecialiseerd in bar benodigdheden en biertappen. Ook een glazenhouder kopen kan bij ons en wel online in onze webshop. Wij verkopen diverse soorten glazenhouders van verschillende materialen, zoals chroom of messing. Zo kunt u uw glazenhouders afstemmen op het interieur van uw bar en/of horecazaak. Uiteraard mag u ook altijd langskomen in onze winkel in De Rijp. Hier kunt u de verschillende soorten glazenhouders bekijken.