biertap lindr

Kies voor de hoge kwaliteit van een biertap van Lindr

Bent u op zoek naar een biertap van hoge kwaliteit? Kies dan voor een biertap van Lindr. Lindr is al jarenlang bekend als de producent van hoogwaardige biertappen en voor een goede prijs. Niet alleen een biertap voor professioneel gebruik in de horeca, een biertap van Lindr kan ook door particulieren aangekocht worden. Lindr heeft namelijk ook mooie en compacte modellen uitgebracht, waardoor de biertap licht in gewicht is en gemakkelijk verplaatsbaar. Dit is ook een ideale biertap voor als u bier schenkt op locatie. Op welke wijze u ook een biertap wilt gebruiken, met een biertap van Lindr maakt u altijd een goede keuze.

Welke Lindr biertap kiest u?

Als u op zoek gaat naar één van de soorten Lindr biertappen, dan ontdekt u al snel het enorme assortiment. Wilt u een professionele biertap voor gebruik in uw horecazaak? Dan heeft u onder andere de keuze uit een biertap met meerdere kranen, waardoor u meerdere soorten bier kunt schenken. Maar u kunt ook kiezen voor een Lindr biertap als een handig tafelmodel en die zeer geschikt is om te gebruiken voor bij u thuis of op locatie. Voor de koeling, kunt u bij Lindr kiezen voor zowel waterkoeling als droogkoeling. Wilt u zo mobiel mogelijk blijven? Dan kiest u het beste voor een Lindr biertap met droogkoeling via CO² of via een lucht compressor.

Een biertap van Lindr kopen bij Tapclean

U kunt een complete biertap van Lindr kopen bij Tapclean. Als specialist in professionele biertappen, leveren wij alle modellen van een Lindr biertap. Niet alleen voor een complete biertapinstallatie van Lindr kunt u bij ons terecht, wij leveren ook allerlei losse biertap onderdelen van Lindr. Zo kunt u een Lindr biertap desgewenst uitbreiden zoals u dit wenst. U mag ook langskomen in onze winkel in De Rijp om ons assortiment met Lindr biertappen te bekijken.