Mobiele biertap

Neem uw mobiele biertap overal mee naartoe

Feestjes, festivals, sportwedstrijden of gewoon voor in de tuin, overal waar bier gedronken wordt, komt een mobiele biertap van pas. U bent met een mobiele biertap zeer flexibel en hierdoor tapt u op een professionele wijze een lekker koud biertje, zoals u ook in een café of bar zou doen. Een mobiele biertap komt ook goed uit als u tijdelijk capaciteitsgebrek heeft en even moet bijspringen met een extra biertap. Een mobiele biertap kan verschillende modellen hebben, bijvoorbeeld op wieltjes om gemakkelijk te verrijden of een zogenaamd ´tafelmodel´ die u op een tafel of bar plaatst.

Welke soorten mobiele biertappen zijn er?

Hoewel mobiele biertappen gemakkelijker verplaatsbaar zijn, doen zij niet onder voor een professionele biertap in een café, bar of restaurant. Mobiele biertappen kunt u in verschillende soorten kopen. Grofweg zijn er twee soorten, namelijk een droogkoeler en een waterkoeler. Voor een mobiele biertap wordt het vaakst voor een droogkoeler gekozen. U sluit het biervat aan op spiralen en dit wordt weer aangesloten op de mobiele biertap. De spiralen zorgen ervoor dat het biervat goed gekoeld wordt en u een professioneel biertje kunt tappen. Heeft u voldoende ruimte, dan kunt ook kiezen voor een waterkoeler, alleen dan bent u wel minder mobiel.

Uw mobiele biertap kopen kan bij Tapclean

Heeft u behoefte aan een mobiele biertap? Als u zeer professioneel bier wilt tappen, ga dan niet voor de goedkope merken die op reguliere feestjes worden gebruikt. U kunt een professionele mobiele biertap kopen in de webshop van Tapclean. Bekijk in de webshop het aanbod mobiele biertappen en kies het model dat het meest voor uw situatie geschikt is. Ook complete systemen waarbij u het biervat verborgen opbergt, kunt u bij ons verkrijgen. Wilt u voor het bestellen toch nog advies krijgen of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.