Waterkranen

Een spoelkraan voor thuis of in de horeca
Een spoelkraan is een kraan met een verlengstuk er aan waarmee u servies en glazen kunt spoelen. Dit verlengstuk is lang en buigzaam, waardoor u overal gemakkelijk bij kunt. Deze kraan bevindt zich boven de spoelbak en is vaak voorzien van handige extra opties. Dat betekent dat u exact de spoeltafel achter uw bar of in uw keuken samen kunt stellen, zodat uw personeel daar efficiënt en grondig te werk kan gaan. De kraan die u kiest hangt af van wat u nodig heeft, wat u met de kraan wilt kunnen doen en hoeveel ruimte u heeft. In het assortiment vindt u vast een product dat daarbij past.

Welke spoelkraan kiest u?
Tapclean heeft een indrukwekkend aanbod met spoelkranen. U kunt kiezen voor een simpele kraan of een uitgebreide kraan. Deze laatste heeft dan niet alleen een spoelkop, maar ook een kwartslag kraan, een spoelkruisje en een onderspoelpijp. Uiteraard kunt u ook alle bijbehorende accessoires en montagematerialen bij ons bestellen om uw kraan mee aan te sluiten achter uw bar of in uw keuken. Weet u niet exact wat u nodig heeft en hoe u dat het beste invulling kunt geven? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk zodat u al uw vragen beantwoord krijgt en de juiste spoelkraan kunt bestellen.

Online of in De Rijp
Wij hebben een uitgebreide webwinkel waar u al onze producten kunt bekijken en uitkiezen. De meeste producten zijn op voorraad zodat u deze snel in huis heeft. Loop ons assortiment rustig door, want we hebben alles wat te maken heeft met biertaps, biertap materialen en bar benodigdheden. Komt u liever langs bij ons winkelpand in De Rijp, dan bent u daar elke weekdag van harte welkom. U bekijkt onze producten zelf en bepaalt op die manier welke spoelkraan u kopen wilt.