IJsemmer groot

Berg flink wat ijs op in een ijsemmer groot formaat

Als horecazaak doet u het dagelijks vele malen: ijsblokjes of ijscrunch toevoegen aan bestelde drankjes. In sommige drankjes hoort ijs en soms vragen klanten om ijs in hun drankje. Niet alle horecaondernemers zijn in het bezit van een moderne en handige ijsblokjesmachine. Toch wilt u niet bij ieder drankje voortdurend naar de vriezer lopen. Dit kost veel tijd en die heeft u niet. Veel beter is het om op uw bar een ijsemmer in groot formaat te zetten. Uw ijs in de ijsemmer zal niet snel smelten, zodat u voor lange tijd gewoon drankjes met ijs kunt maken, zonder naar de vriezer te hoeven lopen.

Wat zijn de voordelen van een grote ijsemmer?

Een ijsemmer is niet zomaar een ijsemmer waar u ijs in doet. De functie van een ijsemmer, is om ijs langdurig in te bewaren, zonder dat het ijs smelt. Daarom is een ijsemmer in de meeste gevallen ook van ijzer gemaakt, dit houdt de kou zeer lang vast. Sommige ijsemmers zijn dubbel geïsoleerd, zodat u zekerheid heeft van nooit smeltende ijsblokjes. Doordat een ijsemmer doorgaans is voorzien van een zeefje dat op de bodem ligt, zullen ijsblokjes nooit in water liggen en wordt het smeltproces vertraagd. Bij de meeste grote ijsemmers zit een tang, zodat u de ijsblokjes snel en gemakkelijk in een drankje deponeert, zonder dat u er met warme handen hoeft aan te zitten. Uiteraard is het gebruik van een tang ook hygiënischer. Door te kiezen voor een grote ijsemmer, kunt u een grote voorraad ijsblokjes op de bar bewaren.

Een ijsemmer groot kopen kan bij Tapclean

Een ijsemmer groot kopen, doet u niet zomaar overal, meestal bij een groothandel die in horecabenodigdheden gespecialiseerd is. Kom daarom voor een grote ijsemmer naar Tapclean. Wij zijn gespecialiseerd in biertapinstallaties en alles wat hiermee te maken heeft, zoals bijvoorbeeld ijsemmers. Een ijsemmer groot kopen kan heel simpel online in onze webshop. Wij zorgen na bestelling voor een snelle levering binnen 4 werkdagen.