Biertap horeca

Volop keuze online als u een biertap voor de horeca nodig hebt
Heeft u een biertap voor de horeca nodig, dan vindt u deze heel gemakkelijk online. Tapclean heeft alles op voorraad en bij ons treft u dan ook een groot assortiment biertaps en bijbehorende accessoires aan. Een goede biertap is in de horeca onmisbaar, want in Nederland is bier nog steeds één van de meest verkochte dranken aan de bar. Daarbij maken we zelf heerlijke biertjes die zowel op een terrasje in de zon als aan de bar in de winter heerlijk smaken. Loop ons assortiment biertaps door en u vindt vast een geschikt product voor uw bar.

Ons aanbod biertap voor de horeca
Tapclean heeft zich gespecialiseerd in biertaps en biertap materialen. Daarom vindt u in ons assortiment alles terug. We hebben biertap droogkoelers voor op de bar, biertap waterkoelers voor in de kelder, biertap sets met alle benodigdheden in één handig pakket, aansluitsets voor uw biertap, mobiele biertaps, fustenkoelers en onderdelen voor het flexidraft systeem. Daarnaast kunnen onze monteurs uw horeca biertap ook voor u installeren en onderhouden. Met zoveel keuzes te maken is het geen slecht idee om contact op te nemen één van onze specialisten bij de klantenservice. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende biertaps die wij verkopen en de bijbehorende mogelijkheden.

Koop uw biertap online
Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u  de biertap voor de horeca kopen in onze webwinkel. We hebben ook een fysieke winkel in De Rijp waar u van maandag tot en met vrijdag terecht kunt. Op woensdag werken we alleen op afspraak, maar staan we u ook heel graag te woord. In de tussentijd kunt u onze uitgebreide kennisbank raadplegen waarin allerlei informatie verzameld is over biertaps en het gebruik ervan. Wist u dat u met een biertap niet alleen bier kunt schenken, maar dat het een dispenser is voor alle dranken?