Mobiele tapinstallatie

Een mobiele tapinstallatie is gemakkelijk verplaatsbaar

Is het voor een bepaalde gelegenheid drukker dan normaal in uw horecazaak? U wilt wel professioneel bier blijven tappen en daardoor heeft u behoefte aan een extra biertap? Waarom plaatst u dan geen mobiele tapinstallatie? Een mobiele tapinstallatie kunt u plaatsen bij de gelegenheid dat het nodig is en nadien weer weghalen. Hierdoor kunt u een mobiele tapinstallatie ook gebruiken voor tal van andere gelegenheden, zoals een festival, een bruiloft of een sportwedstrijd en zowel binnen als buiten. Met een professionele tapinstallatie schenkt u altijd een zeer koud biertje, zoals u ook in uw horecabedrijf schenkt.

Kies de mobiele tapinstallaties die geschikt zijn voor uw situatie

Mobiele tapinstallaties zijn er in verschillende soorten en groottes. Het meest eenvoudig, is een soort van mobiele bar op wieltjes, met hierop een tapkraan. In de kast plaatst u dan een biervat en deze sluit u aan op de tapkraan. Er zijn ook mobiele tapinstallaties die nog professioneler zijn. Dit is bijvoorbeeld een tafelmodel systeem, met hieraan één of twee tapkranen. Dit systeem zorgt er tevens voor, dat uw bier gekoeld wordt en u dus gegarandeerd een koud biertje tapt. In de meeste gevallen gaat het bij mobiele tapinstallaties om droogkoelers. Droogkoelers zijn lichter in gewicht dan waterkoelers en hierdoor bent u meer mobiel.

Uw mobiele tapinstallatie kopen bij Tapclean

Bent u op zoek naar een mobiele tapinstallatie? Er is veel keuze, dus het is begrijpelijk dat u wat advies wilt. U kunt daarom uw mobiele tapinstallatie kopen bij Tapclean. Dit kan zowel in onze fysieke winkel in De Rijp, als online in de webshop. Vooral als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan is onze webshop een uitkomst. Ook hier vindt u alle modellen van een mobiele tapinstallatie, die u gemakkelijk online bestelt. En mocht u toch nog advies nodig hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.