Biertapinstallatie thuis

Altijd een reden om te proosten met een biertapinstallatie thuis
Bent u iemand die van een vers en koud biertje houdt, dan droomt u misschien van een biertapinstallatie thuis. R heeft dan altijd een vers getapt biertje tot uw beschikking en daar hoeft u niet voor naar de bar. R zet uw biertap in de buitenkeuken, in de biljartkamer of in de keuken, want deze zijn mobiel en relatief klein. Komen er vrienden langs? Dan staat er altijd een koud biertje voor ze klaar. Het leuke van een biertapinstallatie voor thuis is dat u er uw eigen favoriete biertje mee kunt serveren. Tapclean heeft dan een interessante voorraad, specifiek voor particulier gebruik.

Een biertapinstallatie thuis met een droogkoeler
De beste optie als u een biertap thuis wilt hebben is om te kiezen voor een droogkoeler. Deze zijn in 5 tot 10 minuten op temperatuur en zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Dat is thuis belangrijk, want soms wilt u de tap naast de barbecue zetten en andere keren op het aanrecht. Een biertap met droogkoeler is ook erg gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Wij bieden 1- en 2 kraans biertap droogkoelers aan en deze kan met of zonder CO2 geleverd worden. Kiest u voor met CO2, dan is uw bier langer houdbaar. Dat is belangrijk als de afname lager is.

Koop uw biertapinstallatie bij ons
Een biertapinstallatie van Tapclean neemt niet veel meer plek in beslag dan een luxe koffiezetapparaat. Daarom kan deze heel goed in de keuken geplaatst worden. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze. Onze klantenservice is er om u daarbij te ondersteunen met raad en advies. Een biertapinstallatie voor thuis kopen doet u niet zomaar en onze specialisten weten alles over de mogelijkheden die u dan heeft. We hebben ook een winkel in De Rijp waar u de installaties in het echt kunt bekijken. Voordat u het weet zit u ook in uw tuin te genieten van uw vers getapte favoriete biertje.