Flessenkoeling

Flessenkoeling voor elke soort drank
Als u in de horeca werkt, dan weet u hoe belangrijk flessenkoeling is. Niet alleen zitten klanten niet te wachten op een warme drank, u bent ook wettelijk verplicht om een goede koeling te hebben. U wilt in een beetje serieuze bar ook wijn, port of andere dranken serveren op de perfecte temperatuur en dat verschilt per drank. U moet investeren in het koelen van uw drank in flessen. Maar welke koeling kiest u dan? Bij Tapclean vindt u een groot assortiment en onze medewerkers bij de klantenservice vertellen u graag over de opties die u heeft.

Flessenkoeling bij Tapclean
Bij ons kunt u terecht voor de beste koelkasten voor uw flessen. Zo hebben we een speciale wijnkoeler waarin u uw flessen altijd op de juiste temperatuur houdt. Deze heeft een glazen deur, dus ook uw klanten kunnen zien wat er in de koelkast aanwezig is. Naast wijnkoeling hebben we uiteraard ook flessenkoeling voor onder uw bar. Deze lange lage koelkasten staan uit het zicht van uw klanten, maar binnen handbereik van uw personeel. Wilt u flessenkoeling bestellen, dan is het dus belangrijk dat u de juiste afmetingen uitkiest. U kunt met dit type koelkast een anders lege ruimte bijzonder efficiënt benutten. U heeft dan de keuze tussen koeling met dichte deuren en met glazen deuren.

Bekijk ons assortiment of kom langs in De Rijp
Het gehele assortiment flessenkoelkasten is gemakkelijk te bekijken online. We hebben ook een winkel in De Rijp waar u persoonlijk met onze medewerkers kunt spreken en ze kunt vragen over de opties die u heeft. Uiteraard is onze telefonische klantenservice op elke weekdag bereikbaar voor advies en raad. U kunt zo veilig uw flessenkoeling kopen en zeker weten dat u exact de juiste apparatuur bestelt voor uw horeca gelegenheid, clubhuis of kantine.